Resultaten voor knolseldersalade met rozijnen en appel

Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-kalfsgebraad-en-knolseldersalade

... Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade - Maak een dressing van het citroensap, de Griekse yoghurt, notenolie, wijnazijn, honing en graanmosterd, kruid met peper en zout.  Maak de knolselder schoon. Snijd hem in dunne staafjes (julienne). Blancheer ze gedurende 1 min. in ...

Crumble van appel met rozijnen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crumble-van-appel-met-rozijnen

... Crumble van appel met rozijnen - Meng bloem, suiker en boter samen (crumble beslag). Snijd de vruchten in brunoise en meng de appelstukjes met de suiker, rozijnen en rhum (appelcrumble). Schik in een crumble kommetje en overstrooi met het crumblebeslag. Zet 15 minuten in een oven ...

Recepten andijvie - Andijvie met rozijnen en appel - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/andijvie/andijvie-rozijnen-appel

... Andijvie met rozijnen en appel 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie190 kcal 3 g eiwit 10 g vet 20 g koolhydraten Ingrediënten 4 appels, grof geraspt citroensap 50 g boter 1 ...

Knolseldersalade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/knolseldersalade

... knolseldersalade - Snijd de selder in stukjes met een heel fijne rasp. Meng deze met de graanmosterd, het citroensap, een beetje selderiezout, de fijngehakte peterselie, de mayonaise en enkele sliertjes Goudse kaas. Serveer met de toasts. Ingrediënten ¼ knolselder mayonaise ...

Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/quinoasalade-met-geroosterde-noten-en-rozijnen

... Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen - Kook de quinoa gaar gedurende 15’ in gezouten water en laat afkoelen. Rooster de noten in een anti-kleefpan, laat ze afkoelen en hak ze grof. Snijd de appel in stukjes. Brokkel de geitenkaas in stukjes. Maak een vinaigrette van ...

Oliebollen recept | Makkelijk basisrecept! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/oliebollen-recept/

... Oliebollen recept Hét lekker en simpel oliebollen recept! Met deze zelfgemaakte oliebollen kun je het jaar gegarandeerd feestelijk afsluiten Begin met het wellen van de rozijnen, laat de rozijnen een minuut of 15-30 wellen in een bakje met gekookt water. Ondertussen doe ...

Rodekool met appel, kaneel en rozijnen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/rodekool/rodekool-appel-kaneel-rozijnen

... Rodekool met appel, kaneel en rozijnen 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 34 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 50 g boter 1 ui, gesnipperd 2 appels, geschild en in blokjes 800 g rodekool, fijngesneden 150 ml si ...

Oliebollencake | simpel om te maken - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/oliebollencake/

... Oliebollencake Met maar een paar ingrediënten maak je een overheerlijke oliebollencake! Maak de oliebollenmix volgens de bereidingswijze op het pak. Schil vervolgens de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in kleine stukjes. Haal de stukjes appel door de bloem. ...

Appel kruimel met havermout | Gezondere variant - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/appel-kruimel-met-havermout/

... appel kruimel met havermout Wie er gek is op appel kruimeltaart moet deze appel kruimel met havermout ook echt eens proberen Verwarm de oven voor op 180 graden. chil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Hak de walnoten in kleine stukjes. Meng in een kom ...

Appelwafeltjes met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appelwafeltjes-met-ijs

... Appelwafeltjes met ijs - Snijd de appel in fijne brunoise (blokjes). Meng de appelblokjes met de rozijnen, parelsuiker, wat kaneel en pijnboompitten. Leg 4 velletjes bladerdeeg op het werkblad en beleg ze met het mengsel. Bedek telkens met opnieuw een velletje bladerdeeg. Leg ...