Resultaten voor knollen recipet

Gestoofde venkel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/venkel/gestoofde-venkel

... ereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 4 grote venkelknollen 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3 teentjes knoflook, gepeld Bereiden Verwijder de bovenkant en de harde buitenste bladeren van de venkel. Snijd de knollen in de lengt ...

Recept Salade met prosciutto en sugarsnaps – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/310/salade-met-prosciutto-en-sugarsnaps/

... Salade met prosciutto en sugarsnaps8 plakken prosciutto, of serranoham 2 knollen venkel 200 g sugarsnaps 10 muntblaadjes sap van 1 citroen Verhit olijfolie in een ruime koekenpan, op halfhoog vuur. Bak de ham licht krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de venkel ...

Tonijn met aardpeer en koriander | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tonijn-met-aardpeer-en-koriander

... Tonijn met aardpeer en koriander - Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai je de schijfjes om. En zeker niet bruin laten worden, dan verlies je de groentesmaak.  Bij dit gerecht komt een saus op ...

Gebakken schorseneren - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/meer-groenten/gebakken-schorseneren

... Gebakken schorseneren 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1 bundeltje schorseneren 1 citroen 2-3 eetlepels olijfolie een paar toefjes peterselie, fijngehakt Bereiden Maak ...

Pittige looksoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pittige-looksoep

... geheel opkoken en 30 à 35 minuten sudderen. Mix de soep glad en giet er de room bij. Serveer met wat peterselie. Ingrediënten 4 knollen knoflook 1 aardappel 2 sjalotten 1 wit van prei 50 gr boter 1½ liter water 1 el maggi/PH-groentebouillon 1 dl room 2 el gehakte peterselie ...

Gnocchi van pastinaak - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/pastinaak/gnocchi-pastinaak

... Gnocchi van pastinaak 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 4 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 3-4 aardappelen 2-3 pastinaken 60 g versgeraspte Parmezaanse kaas ca. 200 g bloem boter bieslook, fijngeknipt ...

Recept voor Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/salade-van-rauwe-venkel-met-gegrilde-geitenkaas/

... voor 4 personen zout Toevoegen 100 g rucola of veldsla Toevoegen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 2 knollen venkel Toevoegen citroen Toevoegen 8 eetlepels Bertolli Extra Vergine Toevoegen 200 g zachte geitenkaas Toevoegen 3 eetlepels vloeibare honing Toevoegen 1 handje zwarte olijven Toevoegen paar walnoten Toevoegen peper Toevoegen ...

Jeroen Meus - Aardappelpannenkoeken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelpannenkoeken

... beslag glad met de garde. 1. Schil de loskokende aardappelen en rasp ze fijn. Gebruik bij voorkeur oudere aardappelen, omdat deze knollen extra veel zetmeel bevatten. 2. Doe de geraspte aardappelen in het beslag, voeg een snuif zout toe en meng alles voorzichtig met een vork. 3. Zet een grote braadpan of koekenpan op een matig vuur. Smelt er een klont boter in. 4. Schep per pannenkoekje één volle vork van het beslag met aardappel in de pan. Druk het hoopje even aan tot een egaal koekje. Bak meteen meerdere pannenkoekjes goudbruin in één beurt. 5. Gebruik een kleine spatel en draai ze na één tot twee minuten om. Laat de pannenkoekjes verder bakken op een zacht vuur totdat ook de binnenkant gaar is. Controleer het res ...

Romige venkelsoep met Pastis - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/venkelsoep/romige-venkelsoep-pastis

... ml kippenbouillon 2 eetlepels slagroom 2 eetlepels Pastis of Pernod Bereiden Halveer de venkel, houd het groen apart en snijd de knollen in reepjes.Fruit de sjalot glazig in de olie. Voeg de knoflook en venkelreepjes toe en roerbak 2 minuten mee.Schenk de helft van de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken of tot de venkel zacht is. Pureer de venkel met een staafmixer of in een keukenmachine.Roer de room, Pernod en de rest van de bouillon erdoor en warm nog even door.Schep de soep in kommen en maal er zwar ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met coulis van geroosterde paprika en salami - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-coulis-van-geroosterde-paprika-en-salami

... aak maakt van venkel een unieke groente die Jeroen met veel plezier in allerhande gerechten verwerk. Deze keer zijn de wit-groene knollen de ster van zijn verse soep. En naar goeie gewoonte geeft Jeroen de soep graag een extra dimensie, waardoor ze ‘boeiend’ en zelfs een beetje feestelijk wordt. De venkelsoep combineert hij met ee ...