Resultaten voor kippenreepjes met tagliatelie

Maanzaad broodje met kippenreepjes en paprika

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-met-kippenreepjes-paprika-en-mais

... Broodje met kippenreepjes, paprika en maïs - Broodje met kippenreepjes, paprika en maïs - Snijd de kip en de paprika in reepjes. Versnipper de knoflook. Verhit de olijfolie met de knoflook in een pan.Bak de kippenreepjes goudbruin en voeg de paprika toe. Kruid met ...

Recept voor Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/tortillawrap-met-kippenreepjes-en-paksoi/

... Toevoegen 4 eetlepels mayonaise Toevoegen 1 paksoi Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen 200 g gebakken kippenreepjes Toevoegen 2 tomaten in schijfjes gesneden) Toevoegen vers gemalen peper Toevoegen Bereidingswijze Vouw de tortilla's open op vetvrij papier of aluminiumfolie en besmeer ze met mayonaise. Stoof de paksoi in de Solo lichtjes aan .Leg de in reepjes gesneden kip, de schijfjes tomaat en de licht aangestoofde pa ...

Kipnuggets met bloemkool en aardappelpartjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kipnuggets-met-bloemkool-en-aardappelpartjes

... ker krokante stukjes kipfilet. Serveer met aardappelpartjes als frietjes. - Breek het ei in een kommetje en klop het los. Haal de kippenreepjes door dit mengsel en dan door de panco. Kruid met peper en zout.Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de gepaneerde kippenreepjes in een ovenschaal en overgiet met wat olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven.Verdeel de bloemko ...

Gevulde aardappel met kipblokjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-aardappel-met-broccoli-en-kipblokjes

... oor op 180°C.Meng de puree met de helft van de broccoliroosjes en vul er de gehalveerde aardappelen mee op.Bak ondertussen de kippenreepjes krokant in de resterende boter. Kruid met peper en zout.Strooi de kippenreepjes bovenop de gevulde aardappelen en strooi er wat van de geraspte kaas over.Zet 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas mooi gegratineerd is.Verdeel de rest van de broccoliroosjes over de borden. ...

Kippenreepjes, groenten in de wok en roquefortsaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kippenreepjes-groenten-in-de-wok-en-roquefortsaus

... in twee en in reepjes. Snij de broccoli in halve roosjes. Was de courgette en snij die in balkjes. Zet alles opzij. Paneer nu de kippenreepjes. Dep ze eerst droog met keukenpapier. Maal de nachochips tot kruimels of klop ze fijn met een deegrol. Doe alles in een schaal. Doe ook bloem in een schaal. Haal de kippenreepjes eerst door de bloem en dan door het nachomeel. Duw goed aan. Kook de speltpasta gaar in gezouten water. Doe wat olie in de wokpan. Verhit de pan. Voeg eerst de ui en wortel toe. Stoof aan. Kruid met zout. Voeg de broccoli toe. Wok een paar minuten en voeg dan de courgette toe. Kruid met peper, zout, ahornsiroop, witte balsamico en sojusaus. Blus eventueel met een beetje water. Voeg de erwtjes op het einde toe. Maak ondertussen de saus. Warm de room met de kalfsjus op. Voeg de in stukjes gesneden blauwe kaas toe. Laat smelten en voeg een scheutje cognac toe. Kruid af naar smaak met peper en zout. Vul een hoge kookpot met een twee centimeter dikke laag olie. Zorg dat het zeer heet is. Frituur ...

Enchilada wrap met dirty rice en kip

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/enchilada-met-dirty-rice-en-kip

... aak eerst de kipmarinade. Meng de mosterd met het paprika- en chilipoeder de honing en daarna de room tot een papje. Voeg de kippenreepjes toe en meng goed. Laat 4 uur marineren in de koelkast.Kook de rijst in de groentebouillon samen met de komijn. Van zodra de bouillon kookt zet het vuur lager en laat 15 minuten zachtjes koken of tot de rijst net gaar is en het grootste gedeelte van het vocht ...

Jeroen Meus - Kip laksa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kip-laksa

... e een pittige noedelsoep voorgeschoteld, vaak met vis en scampi’s. Jeroen maakt zijn eigen versie van de curry met gemarineerde kippenreepjes en een smakelijk kooltje. - Verwarm de bouillon. Een recept om zelf een ketel kippenbouillon te maken vind je hier.Snijd het kippenvlees in repen en verzamel ze in mengschaal. Breng op smaak met five-spice en kippenk ...

Jeroen Meus - Kippenreepjes met pindanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenreepjes-met-pindanoedels

... kippenreepjes met pindanoedels - Klaar in een handomdraai met alles wat je nodig hebt voor een volwaardig avondmaal. Lekkere stukjes gebakken kip, champignons, sojascheuten en noedels in een romige saus van pinda en kokos. Dit eenvoudige noedelgerecht ga je zeker nog eens opnieuw ...

Kipnuggets met pasta, tomatensaus en courgette | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kipnuggets-met-pasta-tomatensaus-en-courgette

... sgeklopte eiwit in drie verschillende schaaltjes. Snij de kipfilets doormidden in twee plakjes. Snij daarna in reepjes. Kruid de kippenreepjes met peper en zout.  Haal de kippenreepjes door de bloem, dan door het eiwit en tenslotte door de panko met sesamzaad.  Verhit a ...

Kipvingers met groentenkorstje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipvingers-met-groentenkorstje

... groentjes. Leg de kipvingers op een bord en druk de groentjes goed aan. Doe de boter in een pan en zet op een matig vuur. Doe de kippenreepjes in de pan en bak ze 4 minuten. Draai ze om en laat ze nog 4 minuten bakken tot ze mooi bruin zijn. Vergis je niet als je in de kipvingers bijt, hoor! Tips van de kinderkok Met het schillen en snijden oefent je kind zijn fijne motoriek. Kinderen leren verschillende stappen in een bepaalde, vastgestelde volgorde uit te voeren. Het is belangrijk dat ze de groentjes gelijkmatig verdelen over de kippenreepjes, en dat ze volledig bedekt zijn. Dit is niet altijd even eenvoudig voor kinderen. Dit recept is echt een aanrader voor kinderen die weinig groentjes lusten. Ingrediënten 400 gr kipfilet 2 eitjes 3 champignons ½ rode paprika 1 wortel 4 el bloem 2 el boter peper zout ...