Resultaten voor kip op barbecue

Recept Varkenshaas Op De Barbecue | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1403606/Varkenshaas-op-de-barbecue

... Een heerlijke manier om een varkenshaas te bereiden. Dit kan op de barbecue, maar ook in de oven. Altijd lekker in combinatie een zomerse salade of gewoon met groente en aardappelen. Bereidingstijd: 20-30 minuten Keuken: BBQ keuken Smaak: Zoet Techniek: barbecue ...

Dessert op de barbecue: papillot van abrikoos en aardbei met vanilleroomijs | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-papillot-van-abrikoos-en-aardbei-met-vanilleroomijs

... Dessert op de barbecue: papillot van abrikoos en aardbei met vanilleroomijs - Bij zomerweer halen we al snel de barbecue boven. Een dessertje op de barbecue is niet moeilijk. In een papillot bijvoorbeeld. Vul het met abrikoos en aardbei en je hebt een heerlijk zo ...

Banaan en ananas op de BBQ | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/banaan-en-ananas-op-de-bbq

... Banaan en ananas op de BBQ - Steek de barbecue aan en zet de rooster op de hoogste stand. Wacht tot de kolen wit zien. Geef de bananen 2 insnijdingen in de lengte. Leg de gekerfde bananen op de barbecue. Snij de ananas in schijven van 2 cm. Leg de schijven op de ...

Mediterraan pistoletje van de barbecue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bereidingswijze/barbecue/mediterraan-pistoletje-barbecue

... jes in aluminiumfolie. Bak de broodjes op de barbecue knapperig bruin en laat de kaas smelten. Lekker bij geroosterd lamsvlees of kip van de barbecue. Extra benodigd Aluminiumfolie, barbecue Het recept 'Mediterraan pistoletje van de barbecue' wordt je aangeboden ...

Zelfgemaakte varkensbrochettes, lekker op de barbecue | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/zelfgemaakte-varkensbrochettes-lekker-op-de-barbecue

... Zelfgemaakte varkensbrochettes, lekker op de barbecue - Koop een stuk varkenshaas, versnijd het in stukjes, steek het op een stokje en wrijf zei n met deze heerlijke rub. Even grillen op de barbecue en je hebt een heerlijk gerechtje! Ook lekker op het gourmettoes ...

Aardappelen op de barbecue - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-hamburger-met-aardappelen-op-de-barbecue

... Aardappelen op de barbecue By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: rozemarijn vastkokende aardappelen : 1 kg peper olijfolie knoflook zout Directions: 1. Kook de aardappelen ongeschild in een ...

Dessert op de barbecue: papillot met banaan, rum en chocolade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-papillot-met-banaan-rum-en-chocolade

... Dessert op de barbecue: papillot met banaan, rum en chocolade - Dessertjes op de barbecue zijn helemaal niet moeilijk. Een papillot met banaan en chocolade bijvoorbeeld. Geen kinderen in de buurt? Voeg dan een scheutje rum toe. Snij een banaan overlangs in twee. ...

Gegrilde aubergines van de barbecue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/aubergine/gegrilde-aubergines-barbecue

... Gegrilde aubergines van de barbecue 6 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 1:30 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediƫnten 3 aubergines, in dikke plakken 3 teentjes knoflook, in dunne plakjes 18 basilicumblaad ...

Uit de oven of op de barbecue: aperitiefbrood met ananas, kaas en look | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/uit-de-oven-op-de-barbecue-aperitiefbrood-met-ananas-kaas-en-look

... Uit de oven of op de barbecue: aperitiefbrood met ananas, kaas en look - Dit aperitiefbrood groeide uit tot een klassieker. Probeer zeker deze versie met ananas en kaas. Zalig lekker op de barbecue of uit de oven.Extra tip: een leuke variant is met stukjes ananas ...

Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-gekarameliseerde-perzik-met-yoghurt

... Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt - Snij de perzik in twee. Verwijder de pit. Leg op een vel aluminiumfolie. Lepel boter en blonde suiker op de perzik. Sluit de papillot. Leg 10 Ć  15 minuten op de barbecue of in een voorverwarmde oven o ...