Resultaten voor kip met portosaus

Portosaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus

... portosaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi ...

Lamskroontje met portosaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/lamskroontje-met-portosaus

... Lamskroontje met portosaus Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. 💛Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Zet het vlees zeker ...

Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet

... Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus - Reefilet is een heerlijk stukje wild. Serveer het met een portosausje en wat paddenstoelen en je hebt een feestelijk wildgerecht.  Bak de ree eventjes aan beide kanten aan in een beetje boter. Bak de versneden teentjes ...

Hazenrug met portosaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus

... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het ...

Kalkoen in portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoen-in-portosaus

... Kalkoen in portosaus - Start met het bakken van het vlees. Neem de braadpan en verhit een klontje boter. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Bak de lapjes aan beide kanten mooi bruin gedurende 4 minuten. Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! Neem ...

Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-kalfsniertjes-met-geprakte-aardappelen-maman-portosaus-en-mosterdpoeder

... Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. - Giet wat mosterd op een bakpapier en droog in een oven van 140°C. Kook de aardappelen gaar. Snij enkele blaadjes van de kropsla fijn, ontnerf de krokante blaadjes van het ...

Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parelhoen-met-druifjes-portosaus-en-bieslookkroketjes

... door het eiwit. Haal ze tenslotte door het paneermeel. Frituur goudbruin. Werk de saus af met een scheut porto en room.  Haal de kip uit de oven en versnijd.  Serveer de kip met de druifjes, saus en kroketjes. Ingrediënten 2 parelhoenen 1 klontje boter voor de kroketten 800 g bloemaardappelen 1 bot bieslook 6 eieren boter peper en zout muskaatnoot 200 g bloem 200 g paneermeel voor de saus 1 blik ontpitte gepelde druiven 1 sjalot 1 scheut witte wijn 1 kleine tros blauwe druiven 1 kleine tros groene druiven 1 scheut rode porto 400 ml kalfsfond 100 ml room peper en zout ...

Tournedos van hert, veenbessen, knolselderpuree en portosaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tournedos-van-hert-veenbessen-knolselderpuree-en-portosaus

... Tournedos van hert, veenbessen, knolselderpuree en portosaus - Axl Peleman heeft het niet voor veenbessen. Sofie probeert hem te overtuigen door de veenbessen met perzik en gember te mengen. Ze serveert een lekker stukje wild en portosaus bij. Ideaal als klassieker ...

Jeroen Meus - Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-peterseliekorst-aubergine-portosaus-en-pommes-noisettes

... Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Omdat Dagelijkse kost geen Dagelijkse kost zou zijn zonder klassieke bereidingen haalt Jeroen vandaag nog eens alles uit de kast! Perfect gebakken lamsvlees met een korst van peterselie, kaviaar ...