Resultaten voor kip met champignoncreme unox

Zuurkool met worst (en pastrami)

http://aantafelmettanja.blogspot.com/2011/12/zuurkool-met-worst-en-pastrami.html

... Zuurkool met worst (en pastrami)Na een dagje voorbereidend werk zoals vis- en vleesbestelling ophalen, laatste groenten kopen, de keuken in, een beetje hier en daar kuisen onder begeleiding van Leo Blokhuis' The Sound of the South (where soul and country meet), moest ...

Zuurkool met worst (en pastrami)

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/12/zuurkool-met-worst-en-pastrami.html

... Zuurkool met worst (en pastrami)Na een dagje voorbereidend werk zoals vis- en vleesbestelling ophalen, laatste groenten kopen, de keuken in, een beetje hier en daar kuisen onder begeleiding van Leo Blokhuis' The Sound of the South (where soul and country meet), moest ...

Taart met roze knoflook, pijnboompitten en parmezaan | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/taart-met-roze-knoflook-pijnboompitten-en-parmezaan/

... .carleau.com. Knoflook met een Label Rouge én een Europese herkomstbescherming. Plus een superieure smaak. Ik heb het getest: kip met knoflook gemaakt, witte Chinese tenen en die van Lautrec erbij, in hun jasje. Ook na een rit in de oven waren ze goed uit elkaar te houden door hun kleur. De Chinese smaakten gronderig, de Lautrecjes zacht en aangenaam. Gisteren was het tijd voor een door Carleau bijgeleverd recept voor knoflooktaart. Nee, niet schrikken. Hij was fantastisch. Zij het dat ik de genoteerde zeven tenen knoflook terugbracht tot vier. Doe de ingrediënten voor het deeg in een keukenmachine en draai kort tot het goed gemengd is en bijna een bal vormt. Haal eruit, kneed tot een bal, pak in folie en leg een uur of langer in de koelkast. Rol hem daarna uit of haal er stukjes van en bekleed daarmee een taartvorm van 24 à 28 cm. Zet de oven aan op 220 graden. Meng in de keukenmachine de boter, knoflook en parmezaan, met wat zout en peper. Schep er de pijnboompitten door en verdeel over de taartbodem. Klop de eieren met de crème fraîche glad en meng er zout en peper door. Verdeel over de bodem; het mengsel moet alles bedekken. Bak circa een half uur. Als een erin gestoken mes er zonder ei uitkomt, is de taart gaar. Hartige taart met knoflook, parmez ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012/08/wraps-met-tomaat-spinazie-en-een.html

... Wraps met tomaat, spinazie en een exotische spread Coeur de boeuf. Het klinkt welhaast als de droom van iedere vleesliefhebber. Maar, schijn bedriegt: het is een tomaat. Een knoeperd van een tomaat. Zijn vorm en grootte doen met een beetje fantasie denken aan een ...