Resultaten voor kikkerbilletjes chinees tempura

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Kikkerbilletjes in Knoflookboter

http://www.receptjes.be/recept_kikkerbilletjes_knoflookboter.html

... kikkerbilletjes in Knoflookboter Ingredienten Voor 8 Personen: - 48 kikkerbilletjes - bloem - bakboter - 4 eetlepels versgehakte peterselie - 6 gesnipperde sjalotjes - 4 teentjes knoflook - 1 citroen - 500 gr echte boter - peper en zout - cognacBereidingswijze Laat de echte ...

Recept Piet Huysentruyt - kikkerbilletjes met look en peterseliepuree - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KIKKERBILLETJES-MET-LOOK-EN-PETERSELIEPUREE/2410

... OK EN PETERSELIEPUREE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 20 kikkerbilletjes20 kikkerbilletjes • 2 aardappelen2 aardappelen • 1 flesje peterselie1 flesje peterselie • 4 teentjes look4 teentjes look ...

Recept Piet Huysentruyt - kikkerbilletjes met look en peterseliepuree - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KIKKERBILLETJES-MET-LOOK-EN-PETERSELIEPUREE/1522

... RBILLETJES MET LOOK EN PETERSELIEPUREE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 20 kikkerbilletjes20 kikkerbilletjes • 2 aardappelen2 aardappelen • 1 flesje peterselie1 flesje peterselie • 4 teentjes look4 teentjes look ...

Tempura van schorseneren | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-schorseneren

... tempura van schorseneren - Schil de schorseneren. Overgiet de schorseneren met citroensap. Stoom ze 2’ op 120° in de stoomoven. Neem het eigeel, 2 el azijn, 2 el water, 4 dl arachideolie, mosterd en mix tot een mayonaise met de ansjovisjes, kappertjes en gehakte peterseli ...

Tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tempura-tofu-oesterzwammen-groene-asperges-zeewier

... tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HapjeVegetarischJapans Ingrediënten 1 pak Alpro soya Tofu Basis, in reepjes van ca. 1 cm 8 groene asperges, onderkanten v ...

Recept voor quinoa salade met tempura van zeewier | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quinoa-salade-met-tempura-van-zeewier

... bereiden: Fruit de tempeh en de pompoen 5 minuten aan in olijfolie. Voeg munt, quinoa, sojasaus en 4 dl water toe en kook 10 tot 15 minuten, tot de quinoa gaar is. Voeg nog wat verse munt toe en de gesnipperde ui, breng op smaak met peper. Meng voor de tempura de bloem met ...

Kikkerbilletjes met look | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kikkerbilletjes-met-look

... kikkerbilletjes met look - Ontdoe de kikkerbillen van hun kuiten en hak deze in tweeën. Kruid ze vervolgens met peper en zout. Kook de aardappelen gaar met de 4 teentjes look en de groentenbouillon. Voeg hier 3/4 van de peterselie aan toe en doe dit 5 minuten voor de aardap ...

Tempura van peterselie, rijst en champignons | VTM Koken

http://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/tempura-van-peterselie-rijst-en-champignons

... tempura van peterselie, rijst en champignons - Meng de fijngemalen rijst met het bruiswater en mix hieronder de peterselie. Breng op smaak met kruiden. Haal de champignons door het beslag en bak krokant in een friteuse. Ingrediënten 1 bussel peterselie 16 champignons 100 gr ...

Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/soepje-van-bruine-parijse-champignons-met-gepaneerde-shiitakes

... Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes - Snipper het sjalotje en de prei en reinig de champignons. Zet deze aan in een beetje boter. Voeg hierbij de witte wijn en fond. Kruid met peper en zout en gaar onder gesloten deksel. Mix en steek door een fijne ...

Tempura van verse groentjes en scampi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/tempura-van-verse-groentjes-en-scampi

... tempura van verse groentjes en scampi - Voor de vinaigrette de eidooiers, het ei, mosterd, sojasaus, het teentje look, het sap van de limoen en wat suiker opwerken met druivenpitolie tot een mooie gladde saus. Voor het tempurabeslag de maïzena, het beetje bloem en ijskoude ...