Resultaten voor kikkerbilletjes chinees tempura

Kikkerbilletjes met look | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kikkerbilletjes-met-look

... kikkerbilletjes met look - Ontdoe de kikkerbillen van hun kuiten en hak deze in tweeën. Kruid ze vervolgens met peper en zout. Kook de aardappelen gaar met de 4 teentjes look en de groentenbouillon. Voeg hier 3/4 van de peterselie aan toe en doe dit 5 minuten voor de aardappelen ...

Tempura van tongschar met tartaar

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-tongschar-met-tartaar-van-tomaat

... tempura van tongschar met tartaar van tomaat - tempura van tongschar met tartaar van tomaat - Snijd de sjalot fijn. Pel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de tomatenblokjes met de olijfolie zout en peper basilicum augurkje kappertjes en ...

Tempura van schorseneren | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-schorseneren

... tempura van schorseneren - Schil de schorseneren. Overgiet de schorseneren met citroensap. Stoom ze 2’ op 120° in de stoomoven. Neem het eigeel, 2 el azijn, 2 el water, 4 dl arachideolie, mosterd en mix tot een mayonaise met de ansjovisjes, kappertjes en gehakte peterselie. ...

Tempura-groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten

... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de olie in ...

Tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tempura-tofu-oesterzwammen-groene-asperges-zeewier

... tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HapjeVegetarischJapans Ingrediënten 1 pak Alpro soya Tofu Basis, in reepjes van ca. 1 cm 8 groene asperges, onderkanten verwijderd ...

Recept voor quinoa salade met tempura van zeewier | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quinoa-salade-met-tempura-van-zeewier

... bereiden: Fruit de tempeh en de pompoen 5 minuten aan in olijfolie. Voeg munt, quinoa, sojasaus en 4 dl water toe en kook 10 tot 15 minuten, tot de quinoa gaar is. Voeg nog wat verse munt toe en de gesnipperde ui, breng op smaak met peper. Meng voor de tempura de bloem met de ...

Tempura van peterselie, rijst en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/tempura-van-peterselie-rijst-en-champignons

... tempura van peterselie, rijst en champignons - Meng de fijngemalen rijst met het bruiswater en mix hieronder de peterselie. Breng op smaak met kruiden. Haal de champignons door het beslag en bak krokant in een friteuse. Ingrediënten 1 bussel peterselie 16 champignons 100 gr ...

Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soepje-van-bruine-parijse-champignons-met-gepaneerde-shiitakes

... Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes - Snipper het sjalotje en de prei en reinig de champignons. Zet deze aan in een beetje boter. Voeg hierbij de witte wijn en fond. Kruid met peper en zout en gaar onder gesloten deksel. Mix en steek door een fijne ...

Zalmtartaar met tempura van bieslook

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/168/zalmtartaar-met-tempura-van-bieslook

... Zalmtartaar met tempura van bieslook - Gemakkelijk op voorhand te bereiden voorgerecht - Maak de deeg voor de tempura/ meng de bloem met maiszetmeel bakpoeder en zout. Klop het ei los met 1,5 dl ijskoud water en roer dit voorzichtig door de bloem . Roer zo min mogelijk, anders ...

Tempura van groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-groenten

... tempura van groenten - Op zoek naar een krokant aperitiefhapje? Maak snel een beslag, dip je favoriete groenten erin en bak ze goudbruin in de friteuse. Smakelijk! - Snijd de groenten in hapklare stukken (niet te klein).Voeg aan de bloem kleine beetjes water toe. Roer goed ...