Resultaten voor kibbeling met ?

Kibbeling op roergebakken mosterdkool - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/kibbeling-roergebakken-mosterdkool

... kcal 32 g eiwit 23 g vet 8 g koolhydraten Ingrediënten 500 g spitskool of witte kool, in smalle reepjes 2-3 eetlepels olie 500 g kibbeling (kant en klaar) 1 citroen, uitgeperst 2 eetlepels grove mosterd 2 eetlepels peterselie, fijngehakt Bereiden Leg de koolreepjes in ...

Jeroen Meus - Kibbeling met prei en tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kibbeling-met-prei-en-tartaarsaus

... de mayonaise tot tartaar. Bij een goede tartaar ‘plakt’ de mayonaise aan de andere ingrediënten als een soort bindmiddel.De kibbeling Verwarm de friteuse tot 180 °C.Haal het vel van de kabeljauw met een scherp mes.Snijd de kabeljauw in niet te grote porties.Spli ...

Kibbeling van tongschar - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongschar/kibbeling-tongschar

... kibbeling van tongschar 3 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 30 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 tongscharfilets (van 2 hele vissen), in totaal ca. 500 g 2 grote eieren 125 g broodkruim olijfolie, om in te ba ...

Kibbeling met gekonfijt tomatensausje | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kibbeling-met-gekonfijt-tomatensausje

... ekonfijte tomaten en dragon fijn. Meng dit met zelfgemaakte mayonaise. Kruid met peper en zout. Zet opzij. Voor het beslag van de kibbeling: doe de bloem, de honing, zout, peper, de wodka bij elkaar en meng goed tot er geen klonters meer zijn. Voeg op het einde het bi ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gefrituurde Kabeljauw

http://www.receptjes.be/recept_gefrituurde_kabeljauw.html

... ook serveren als hapje. Verdeel hiervoor de kabeljauw in kleinere stukken en frituur ze zoals hierboven. Dit hapje wordt ook wel kibbeling genoemd en is bekend van de viskraam op de markt. ...

Pangasius | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pangasias/

... mijn visboer maar dat is bijgelegd. Al ben ik nog altijd voorzichtig met wat ik bij hem koop. Want wat bleek toen? Hij bakt zijn kibbeling, speciaaltjes en lekkerbekjes van Pangasius. Met een zout beslagje eromheen niet van zeevis te onderscheiden. Althans, niet door ...

Eetplezier: Vishandel van As Zeeland - Yerseke

http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/vishandel-van-as-zeeland-yerseke.html

... zalm of krab vormen zij een groot verschil in smaak met de vergelijkbare producten uit de supermarkt! Niet te versmaden is ook de kibbeling. Deze  wordt ter plekke vers bereid en kan meteen worden opgegeten of worden meegenomen. Vis is supergezond, beweren de wetensch ...