Resultaten voor keuken van sofie met goossens tartiflette

Tartiflette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartiflette

... tartiflette - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dik. Versnijd de uien en hak de look. Meng de aardappelschijfjes met de look, ui en spekblokjes in een kom. Smelt de Belolive in een pan, gooi de mengeling in de pan. Kruid en overgiet ...

Tartiflette, Franse aardappelschotel | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tartiflette/

... tartiflette Tartiflette is een Frans gerecht wat vaak tijdens de wintersport wordt gegeten. Het is eigenlijk een aardappelschotel met veel ui, spek en kaas. Super lekker tijdens de koude dagen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de aardappelschijfjes ongeveer 5-7 ...

Tartiflette met kabeljauw | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tartiflette-met-kabeljauw

... tartiflette met kabeljauw - Verwarm de oven voor op 180°C Aardappelen schillen en in dunne plakjes snijden. Uien pellen en ook in plakjes of ringen snijden. Kabeljauw in sneetjes snijden. Cocottes inboteren, leg er nu afwisselend aardappelschijfjes, uiringen en kabeljauw ...

Tartiflette met kalfsreepjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartiflette-met-krokante-kalfsreepjes

... het paneermeel met citroenzeste.Bak de kalfsreepjes goudbruin in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat even uitlekken op keukenpapier.Was de sla en de spinazie. Zwier droog. Pel de rode ui en snijd in halve maantjes. Meng de sla met spinazie en ui.Klop de mosterd samen met azijn en olijfolie. Kruid met peper & zout. Meng deze voorzichtig onder de sla.Serveer de tartiflette met krokantje kalfsreepjes en geef er de salade bij. ...

Tartiflette | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartiflette

... tartiflette - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dik. Versnijd de uien en hak de look. Meng de aardappelschijfjes met de look, ui en spekblokjes in een kom. Smelt de boter in een pan, gooi de mengeling in de anti-kleefpan en stoof ...

Tartiflette met wilde champignons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartiflette-met-wilde-champignons

... tartiflette met wilde champignons - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dikte. Versnijd de uien en hak de look fijn. Meng de aardappelschijfjes in een kom samen met de look, de ui, de champignons en de spekblokjes. Smelt de boter ...

Tartiflette | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tartiflette

... tartiflette - Verwarm de oven voor op 200° à 220°C. Snij het spek in staafjes en plet een teentje look. Eminceer een ui. Stoof het spek aan zonder al te veel boter tot mooi krokant in een diepe ovenschaal. Voeg er de gesneden ui en geplette look bij. Stoof tot glazig. ...

Oliebollen met appel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/oliebollen-met-appel

... Oliebollen met appel - Oliebollen of smoutebollen, wat een heerlijk dessert! Peter goossens heeft hier zijn eigen recept prijs. Leuke tip uit De keuken van Sofie! Verhit het frituurvet tot 180°C. Appelblokjes: Schil de appels, snij in fijne blokjes (brunoise) en stoof ...

Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vruchtenwater-met-munt-en-limoen-uit-de-keuken-van-sofie

... Vruchtenwater met munt en limoen uit De keuken van sofie - Was de limoen. Snij in schijfjes.  Giet het plat water in een kan. Voeg de schijfjes limoen en takjes munt toe.  Ingrediënten 1 l water 2 limoenen 1 handvol munt ...

Jeroen Meus - Tartiflette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartiflette

... tartiflette - Een tartiflette is een klassiek gerecht uit de Franse Haute-Savoie. Het is een stevige herfstmaaltijd op basis van aardappelen, kaas, spek en witte wijn. Kies middelgrote, vastkokende aardappelen die je in heel fijne plakjes snijdt zoals voor een gratin. ...