Resultaten voor keuken van sofie babi pang hang

Babi pangang recept | Zo maak je 'm! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/babi-pangang/

... babi pangang babi pangang zelf maken is niet moeilijk met dit recept voor de allerlekkerste babi pangang. Snijd de hamlappen in reepjes/stukjes. Meng in een kom het vlees met de rest van de ingrediënten voor het vlees. Dek het geheel af en laat (minimaal) ...

Geroosterde saté van varkensvlees met pindasaus (saté babi) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/geroosterde-sate-varkensvlees-pindasaus-sate-babi

... es met pindasaus (saté babi)' is afkomstig uit het kookboek... Boekoe kitaMirjam van der Rijst & Harold PereiraDe Indische keuken is geliefd. Het is een traditionele keuken die vaak van generatie op generatie wordt overgedragen. De 90 authentieke recepten uit dit... lees verder© Terra Lannoo. ...

De keuken van Johanna: Babi ketjap

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/04/babi-ketjap.html

... oeling staan al verschillende gerechten, gereed om verwarmd en opgediend te worden. Het meeste werk zit er alweer op. De Indische keuken kenmerkt zich doordat de gerechten dagen van te voren gemaakt kunnen worden. Hoe langer het gerecht staat, hoe beter de smaken intrekken. Morgen alleen nog maar de verse groenteschotel maken, want de groenten moeten natuurlijk w ...

Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vruchtenwater-met-munt-en-limoen-uit-de-keuken-van-sofie

... Vruchtenwater met munt en limoen uit De keuken van sofie - Was de limoen. Snij in schijfjes.  Giet het plat water in een kan. Voeg de schijfjes limoen en takjes munt toe.  Ingrediënten 1 l water 2 limoenen 1 handvol munt ...

Recept babi ketjap | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-babi-ketjap/

... gerechten met weinig ingrediënten; eigenlijk een contradictio in terminis. Uit die al lang bestaande wens is trouwens een hele keuken ontstaan: de ‘Indische’. Heeft Lonny een prachtig boek over gemaakt. Of nou ja, ‘wens’, er zijn door Indische Nederlanders recepten aangepast omdat in ons land allerlei spullen vroeger niet te krijgen waren. babi ketjap is een klassiek voorbeeld van Indische aanpassing doordat het het voor moslims verboden varkensvlees gebruikt. Lonny is een purist en schrijft in De Authentieke Indische keuken gemberpoeder en gekonfijte gember voor. Maar verse gember is nu makkelijk te krijgen. Daarom: fruit de knoflook met de ui en de gember even aan in olie en bak dan het vlees mee, tot het hier en daar begint te kleuren. Voeg de ketjap, de rode peper en zout toe, plus het limoensap en een half glas water. Sluit de pan en laat heel zachtjes sudderen tot het vlees zacht is, wat anderhalf à twee uur duurt. babi ketjap voor 4 personen: 3 tenen knoflook, gehakt 1 grote ui, in flinters 3 cm verse gember, gehakt scheutje olie 500 gram varkensschouder (procureur), in blokjes 5 eetlepels ketjap manis 1/2 à 1 rode peper, gehakt sap van 1 limoen ...

Babi pangang | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/babi-pangang

... babi pangang - Meng alle ingrediënten voor de marinade. Leg het vlees in een schotel en overgiet met de marinade. Dek af met aluminiumfolie en laat 2u trekken. Doe het vlees in een kookpot en zet onder met water. Laat 1 à 1,5u pruttelen op een licht vuur zonder deksel. ...

Babi pangang | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/babi-pangang

... babi pangang - Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Hak ¾ van de zoete ui fijn en verstrooi over de varkenslapjes. Besprenkel vervolgens de marinade over de varkenslapjes en laat twee uur marineren Doe de gemarineerde varkenslapjes in een pot en dek af met water. ...

Jeroen Meus - Babi pangang van portobello - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/babi-pangang-van-portobello

... reepjes portobello door het maïszetmeel en bak de reepjes krokant in de hete olie. Laat de champignons even uitlekken op wat keukenpapier.Schep wat gemarineerde groenten op een bordje en schep er wat gebakken champignons bij. Lepel er wat saus over. Serveer de rijst er apart bij en werk het gerecht af met enkele blaadjes koriander. ...

Hapje met vijg, gegrilde perzik, bresaola en feta | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/hapje-met-vijg-gegrilde-perzik-bresaola-en-feta

... Hapje met vijg, gegrilde perzik, bresaola en feta - sofie komt een week lang langs bij Annelien Coorevits. Samen koken ze de lekkerste gerechten. Op dinsdag halen ze de barbecue boven. Tijdens het wachten maken ze dit lekker hapje.Sofie en Annelien grillen ook een lekker ...

Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie

... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes.  Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht ...