Resultaten voor keuken quiche lorraine

Quiche met prei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/quiche-lorraine

... quiche lorraine - quiche lorraine is een quiche met prei en boerenham. Hét geknipte gerecht voor wie zin heeft in iets lekkers dat niet te veel voorbereiding vraagt: 25 minuutjes en je oven doet de rest! quiche maken was nog nooit zo gemakkelijk met ...

Restverwerking: Quiche Lorraine | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/quiche-lorraine

... Restverwerking: quiche lorraine - Zet de oven aan. Snijd de prei in kleine blokjes en spoel ze af met water. Smelt een beetje boter in de pan, voeg er de spekblokjes aan toe, bak ze krokant. Voeg de prei toe. Kruid met peper. Geen zout meer want het spek is al gezouten. ...

Quiche lorraine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/quiche-lorraine-0

... 0 °C. Bak de taartbodem blind. Verhit een klontje boter in een pan. Bak de spekblokjes tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verdeel de spekblokjes over de taartbodem. Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met peper en zout. Giet het roommengsel over de spekblokjes. Bak de quiche 35 minuten in de oven. Tip:   In het oorspronkelijke recept wordt geen kaas gebruikt. Maar niets belet je om wat geraspte gruyère of comté op de taart te strooien voor ze de oven in gaat. Ingrediënten voor het volkorendeeg 200 gr volkorenbloem 100 gr koude boter koud water voor de quiche het volkorendeeg 200 gr gerookte spekblokjes 4 eieren 2½ dl room ...

Recept voor Quiche lorraine | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/quiche-lorraine3/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen Solo Toevoegen 1 kant-en-klaar kruimeldeeg Toevoegen 3 eieren Toevoegen 2 eierdooiers Toevoegen ...

Aan tafel met Tanja: Quiche

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/quiche.html

... tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: (hartige) Taarten, Borrelhapje/Tapas, Franse keuken, Lunchgerechten, Tanja Kookt ...

Quiche lorraine - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/quiche/quiche-lorraine

... g 300 g meel 100 g boter, kleingesneden Voorbereiden Maak eerst het deeg. Meng het meel en de boter met een mespuntje zout in een keukenmachine tot het deeg korrelig wordt. Meng er 2-3 eetlepels water doorheen. Maak het deeg wat plat en rol het in plasticfolie. Laat het 30 minuten in de koelkast rusten. Bereiden Rol het deeg uit en vorm cirkels die de bodem en de zijkanten van vier kleine taartvormen kunnen bedekken. Leg het deeg in de taartvormen en prik er gaatjes in met een vork. Leg er aluminiumfolie in en bak ze ongeveer 10 minuten in een oven op 200 ºC. Haal de folie eraf.Doe de prei in een steelpan samen met de boter en de wijn. Laat ...

Aan tafel met Tanja: december 2009

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009_12_01_archive.html

... naar dit bericht Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: (hartige) Taarten, Borrelhapje/Tapas, Franse keuken, Lunchgerechten, Tanja Kookt ...

Quiche lorraine (de enige echte) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/quiche/quiche-lorraine-de-enige-echte

... quiche lorraine (de enige echte) 4 personen 10 min voorbereiden 40 min bereiden 2 uur wachten waardering7.8obv 17 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten voor het deeg 60 g boter 125 g bloem, gezeefd 1 ei voor de vulling 6 dunne plakjes doorregen ontbijtspek ...

Jeroen Meus - Quiche met Belgische kaas, knolselder en appel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/quiche-met-belgische-kaas-knolselder-en-appel

... quiche met Belgische kaas, knolselder en appel - Deze vegetarische quiche met smeuïge Belgische kaas is de ideale lunch. De stukjes appel, knolselder en vijg doen je de spekblokjes van de klassieke quiche lorraine zo vergeten. - Verwarm de oven voor ...

Recept voor quiche lorraine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine

... bereiden: maak de taartbodem: Verwarm de oven voor op 180°C. Maak een kuiltje in de bloem en meng er het water, de boter en een snuifje zout door. Kneed tot een soepel deeg en rol uit tot 0,5 cm. Leg het deeg voorzichtig op een ingevette taartvorm. Verwijder overtollig ...