Resultaten voor karamel

Karamel snoepjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karamel-snoepjes

... karamel snoepjes - Neem de suiker en de room en meng die in een kookpot. Doe de glucose erbij en kook de karamel bruin. Als alles kookt doe je er een vanillestokje bij voor de smaak. Laat de karamel verder koken tot 125°. Roer er dan boter bij. Laat alles even afkoelen ...

Karamel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karamel

... e roeren. Zet het vuur iets hoger wanneer de klontjes gesmolten zijn. Smeer af en toe met een nat borsteltje langs de rand van de karamel. Wanneer de karamel mooi bruin kleurt, haal hem dan van het vuur en laat het kookpotje even afkoelen in koud water. Let op: karamel wordt héél heet en kan lelijke brandwonden maken. Wees dus steeds erg voorzichtig. Ingrediënten 125 gr suikerklontjes 1 dl mineraal water ...

Marshmallow met karamel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/meer-toetjes/marshmallow-karamel

... Marshmallow met karamel 6 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen AmuseVegetarischAmerikaans Ingrediënten 70 g suiker 6 marshmallows Bereiden Laat in een kleine pan op middelhoog vuur de suiker met een beetje water ...

Flan Karamel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/flan-karamel

... de melk op de eieren en laat nog even tot aan het kookpunt gaan. Smelt de suiker met de 4 el water en laat opkoken tot een lichte karamel. Giet de karamel op potjes met daarop het eiermengsel. Bak af op 170 graden gedurende 30 minuten. Ingrediënten 150 gr suiker 4 eieren 4 el water kaneelpoeder 5 dl melk ...

Panna cotta met caramel en vers fruit | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/panna-cotta-met-caramel-en-vers-fruit

... tineblaadjes in koud water en voeg ze bij de warme room.  Laat het geheel afkoelen en verdeel het dan over de glazen.  Maak een karamel met de suiker en het water. Als de karamel gekleurd is, blus je de karamel met de passievruchten en het sinaasappelsap.  Als de karamel afgekoeld is, verdeel hem dan over de glazen op de flan. Meng het fruit en schik het op de karamel ...

Crème karamel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/73/creme-karamel

... Crème karamel - Een lekker zoete afsluiter na de maaltijd - Verwarm de oven voor op 100°C Verwarm in een pannetje 100g suiker met 50ml water tot de suiker gesmolten is en de karamel lichtjes kleurt. Bestrijk ovenvaste schaaltjes (type ramequin) met gesmolten ...

Suikerversiering | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/suikerversiering

... roeren. Wanneer de klontjes gesmolten zijn, zet het vuur iets hoger. Smeer af en toe met een nat borsteltje langs de rand van de karamel. Wanneer de karamel mooi bruin kleurt, haal hem dan van het vuur en laat het kookpotje even afkoelen in koud water. Leg boterpapier op je aanrecht. Neem een vork en dip het in de karamel en laat de karamel er afdruipen en maak zo een tekening of versiering. Laat afkoelen en haal het voorzichtig van het bot ...

Flan karamel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-karamel

... Flan karamel - Verwarm de oven op 180 g. Neem 100 gr suiker en 4 eetlepels water. Zet dit op het vuur en maak er karamel van. Beboter de potjes en verdeel de karamel erover. Kook de melk met de vanillestok. Klop de eieren met de 50 g suiker. Giet er de kokende melk op. ...

Karamel zeezout chocoladepudding (met maar 3 ingrediënten!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/karamel-zeezout-pudding/

... n!) Zoet en hartig samen. Het blijft een heerlijke combi. Wat dacht je van pindakaas en hagelslag, een krentenbol met kaas of dus karamel zeezout? De karamel zeezout chocolade van Tony's Chocolonely is razend populair! Wij gebruikten deze populaire chocoladereep voor een verrassend lekker en eenvoudig dessert: de chocolade ...

Appeltaart met karamel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/appeltaart-karamel

... Appeltaart met karamel 10 punten 10 min voorbereiden 50 min bereiden 30 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen GebakVegetarischHollands bevat per portie213 kcal 3 g eiwit 9 g vet 31 g koolhydraten Ingrediënten voor het deeg: 200 g bloem 100 g boter 60 g poedersuiker ...