Resultaten voor kapoen johan segers

Kerstkapoen van 5 uur | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kerstkapoen-van-5-uur

... Kerstkapoen van 5 uur - Bestrooi de buiten- en binnenkant van de kapoen met zout. Stop een bouquet garni in de kapoen met 2 knoflookteentjes en een sjalot. Doe de kapoen in een braadzak of bedek de schotel met bakpapier. Zet in de oven op 150°C gedurende 3 uur. Haa ...

Kapoen met truffel en morieljes - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kapoen-met-truffel-en-morieljes/recept/646

... Bereiding voor kapoen met truffel en morieljes De dag voordien Verwijder al het zichtbare vet rond de stuit van de kapoen. Snij de truffel in dunne schijfjes. Maak een sneetje in het vlees bij de hals en de stuit, maak met uw wijsvinger de huid los van het vlees en ...

Kapoen met truffel en morieljes - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kapoen-met-truffel-en-morieljes/recept/1167

... Bereiding voor kapoen met truffel en morieljes De dag voordien Verwijder al het zichtbare vet rond de stuit van de kapoen. Snij de truffel in dunne schijfjes. Maak een sneetje in het vlees bij de hals en de stuit, maak met uw wijsvinger de huid los van het vlees en ...

Kapoen met truffel en morieljes - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kapoen-met-truffel-en-morieljes/recept/1725

... Bereiding voor kapoen met truffel en morieljes De dag voordien Verwijder al het zichtbare vet rond de stuit van de kapoen. Snij de truffel in dunne schijfjes. Maak een sneetje in het vlees bij de hals en de stuit, maak met uw wijsvinger de huid los van het vlees en ...

Recept voor kapoen in rode wijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kapoen-rode-wijn

... bereiden: Verdeel de kapoen in 8 stukken. Kruid met peper en zout en wentel door de bloem. Kleur het vlees rondom in een nootje boter. Voeg er spek, paddenstoelen en zilveruitjes aan toe en bak kort mee. Doe er de rode wijn en het bouquet garni bij en laat 35 tot 4 ...

Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook

... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over ...

Recept voor oesters natuur | njam!

http://www.njam.tv/recepten/oesters-natuur

... voorbereiden: Gebruik een keukenhanddoek en een oestermes om de oesters te openen. Leg een oesters in je handpalm en steek de scherpe kant van het mes in de gleuf tussen de twee schelphelften. Sluit je hand en trek met het mes naar boven de oester open. serveren: ...

Recept voor carpaccio van scheermessen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-scheermessen

... bereiden: Snijd de scheermessen overlangs open en leg ze een tiental seconden in een pan met een bodempje kokend water. Haal het vlees uit de schelpen en verwijder de ingewanden. Snijd met een scherp mes in flinterdunne plakjes. serveren: Meng de olijfolie met het ...

Recept voor aardappelsoep (zoals johan segers hem het liefste eet) | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aardappelsoep-zoals-johan-segers-hem-het-liefste-eet

... bereiden: Schil de aardappelen en was de doormiddengesneden preiwitten grondig. Snijd de prei en de ajuinen in grote stukken en stoof glazig in een klontje boter. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes en doe ze bij de groenten. Roer om en giet de bouillon erbi ...

Recept voor hapje van langoustines | njam!

http://www.njam.tv/recepten/hapje-van-langoustines-0

... bereiden: Breng een grote pot water aan de kook en voeg de ui, selder, wortel en het kruidenboeket toe. Breng op smaak met zeezout en peper en laat 10 minuten trekken. Leg de langoustines in het kokend water, breng het water terug aan de kook en haal ze eruit. La ...