Resultaten voor kan ik nog iets doen als de meringue niet hard wordt

Meringue | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/meringue

... durende ongeveer anderhalf uur op 100° C. Doordat de meringue langzaam gebakken wordt op een lage temperatuur wordt ze lekker krokant. Laat ze in de oven afkoelen met de deur open. Ingrediënten 4 eiwitten 200 gr bloemsuiker ...

Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/semi-freddo-met-abrikozenconfituur-en-meringue

... ovoort. Zet de potjes in je diepvriezer. Haal ze uit de diepvriezer en zet ze in de koelkast als je het hoofdgerecht opdient, dan kan het al een beetje smelten. de bedoeling is dat de massa lichtjes gesmolten is aan de randen maar van binnen ijskoud. Ingrediënten ½ l room 1 grote meringue 50 gr suiker 3 eieren gesplitst verse abrikozenconfituur (of een andere confituur) ...

Kerstmenu: mascarpone mousse met rood fruit en meringue » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/kerst-dessert-mascarpone/

... jes kon ik niet anders. Dit kerst dessert met mascarpone is een show stopper van formaat, heeft maar een handvol ingrediënten en kan je perfect de dag op voorhand klaarmaken. Zet er alleen net voor serveren nog even de vlam op (of gebruik de oven) en tadaa! Mascarpone mousse ik at ooit eens mascarpone mousse op restaurant en sindsdien is het één van mijn favoriete desserts (ik heb een hele lijst hoor) ...

Carolines blog: Meringue - semifreddo

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/meringue-semifreddo.html

... meringue - semifreddo Ingrediënten:- 300 ml slagroom- 5 el suiker- 200 ml boerenyoghurt- 150 g menringues, grof verkruimeld (V&D)- kleine cakevorm (inh. 1 l) of springvorm van 20 cm Bereiden:1. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel er de boerenyoghurt ...

Citroencrème met meringue | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/citroencreme-met-meringue

... Citroencrème met meringue - Verwarm de oven voor op 80°C. Voor de meringue, klop het eiwit van 3 eieren op en meng er geleidelijk aan de suiker door. Voeg een snuifje zout en enkele druppels citroensap toe. Spuit de meringue met een spuitzak op een vel bakpapier ...

Vacherin glacé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/vacherin-glace

... der. Spuit de meringue op het getekende hart en bouw zo geleidelijk dikke lagen meringue op. Bak 1 uur 30 minuten of tot de buitenkant droog is en een heel lichte crèmekleur krijgt. Zet de oven uit, laat de deur op een kiertje staan en laat de meringue volledig afkoelen in de oven. (De buitenkant van de meringue zal stevig aanvoelen als je er zachtjes op duwt, maar naarmate hij afkoelt, zullen er scheurtjes ontstaan en zul je zien dat de binnenkant zacht is en een beetje op de consistentie van een marshmallow lijkt.) Plaats de meringue op een serveerschaal. Maak het roomijs zacht (plaats een uurtje in de koelkast, zodat hij het smeerbaar wordt) en schep over het oppervla ...

Eton Mess

https://www.prinsessenboontjes.be/post/trifle-van-rood-fruit-met-slagroom-en-meringue

... ij net stijf is.Verkruimel meringue.Meng alles onder elkaar en serveer in glaasjes of op een bordje.Stap voor stap foto's Tips:Je kan dit met allerlei fruit eten. Al vinden wij rood fruit het lekkerst.Bereidingstijd:Als je meringues koopt, of je hebt ze al klaar, dan is het enkel maar slagroom kloppen en fruit snijden. Dat lukt op 5 minuten. Wij doen het vaak nog samen bij of met de gasten. ...

Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rijstpap-met-confituur-van-rode-vruchten-en-violet-meringue

... Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue - Fan van rijstpap? Deze versie is net iets feestelijker. de pudding maakt de rijstpap rijkelijker. de confituur zorgt het frisse en de meringue voor de crunch. Helemaal niet zo moeilijk en echt lekker!  ...

Carolines blog: Pavlova

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/pavlova_9312.html

... Pavlova           Afgelopen zondag kregen wij vrienden te eten en had ik als dessert weer een pavlova gemaakt.Dit dessert is niet alleen erg lekker, maar je maakt er ook altijd grote indruk mee. Dit keer heb ik er aardbeien, frambozen, een aardbeien coulis en ...

Pavlova met aardbeien - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/pavlova/pavlova-aardbeien

... , blinkende meringue.Plooi een stuk bakpapier in een ovenvaste schotel en schep er de meringue op. Duw de meringue wat naar de zijkanten en laat een holte in het midden.Zet de schotel in de voorverwarmde oven, verlaag de temperatuur tot 120 °C en laat de meringue 1 uur bakken.Zet de oven af en zet de ovendeur op een kier. Laat de meringue in de oven afkoelen.Vermeng de aardbeien met wat suiker en het citroensap.Splits het vanillestokje en verwijder de zaadjes. Klop de room stijf met de vanillezaadjes en wat suiker.Versier de meringue vlak voor het opdienen met de aardbeien en de vanilleroom. Extra benodigd Bakpapier, ovenschaal (Ø ...