Resultaten voor kalkoengebraad in de oven bereiding

Jeroen Meus - Kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoengebraad-met-krieltjes-selder-en-venkel

... n.Verzamel de smaakmakers in een mengkommetje en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en grof zout.Strijk het kalkoengebraad in met de marinade.Maak een tapijtje van gerookt spek op het werkblad. Leg het kalkoengebraad op het spek en rol het op. Bind het vast met keukentouw.Smelt een klont boter in een ruime kookpot of cocotte. Kleur het gebraad aan alle zijden.Pel de ui en snijd hem grof. Leg de stukjes ui rond het vlees, zo verbrandt de vetstof niet.Voeg de kruidnagels toe en giet er wat van de hete kippenbouillon bij.Zet het deksel op de pot. Laat het kalkoengebraad zo’n halfuurtj ...

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoengebraad-met-pepersaus-gesmoorde-spruitjes-en-aardappelen-in-de-schil

... s uit de braadzak toe en zeef de saus. Voeg op het einde nog een scheutje light room toe en wat extra peper. Ingrediënten 100 gr kalkoengebraad 300 gr verse spruitjes 250 gr aardappelen 1 grote ui 300 ml kippenbouillon (opgelost bouillonblokje) ½ th lepel worcestershiresaus 1 el light room (max. 10% vet) 2 el groene peperbollen (op water) grof gemalen peper nootmuskaat ...

Gevulde courgette met kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgette-met-kalkoen

... grove stukken. Snij 3 teentjes look en doe deze samen met het venkelzaad en korianderzaad in de cutter. Maal alles fijn. Snij het kalkoengebraad in grove stukken en doe het in de cutter. Kruid bij met paprikakruiden Voeg 2 el volle room aan en kruid bij met peper. Maal opnieuw alles fijn. Snij de courgetten dwars door midden en verwijder de zaadjes uit ...

Kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoenrollade-met-gebakken-patatjes-en-wortelen

... e oven voor op 200 graden. Kruid het gebraad met rozemarijn.  Kleur aan in een klontje boter. Schil en was de wortelen. Laat het kalkoengebraad verder garen in de voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 20 à 25 minuutjes. Rits de blaadjes van het tijmtakje. Stoof de wortelen in een bodempje water gaar in wat boter met de tijmblaadjes ...

Kalfswang met witlof en paddenstoelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfswang-met-witlof-en-paddenstoelen

... Kalfswang met witlof en paddenstoelen - bereiding van de kalfswang Bak de kalfswang aan in wat boter. Smeer de wang in met de mosterd. Snijd de wortel, ajuin, tijm en gember in grove stukken. Voeg ze met laurier en zwarte peper bij de kalfswang. Laat dit deglaceren met het ...

Recepten - Wortelsoufflé met koriander

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wortelsouffle_met_koriander

... Bereidingswijze Breng de aardappelen en de diepgevroren wortelen gedurende 20 minuten aan de kook in licht gezouten water. Wortelen in blik hoeven niet gekookt maar enkel opgewarmd worden. Laat het uitlekken en pureer het. Voeg boter, room, zout, peper, kurkuma en nootmuskaat ...

Kalkoenrollade met appeltjes, peren en gespoten patatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoenrollade-met-appeltjes-peren-en-gespoten-patatjes

... cht vuurtje. Versnijd het vlees. Serveer een paar sneetjes vlees met de gebakken puree, saus en het fruit. Ingrediënten voor het kalkoengebraad 1 kalkoenrollade (in netje met spekje erop) een paar takjes rozemarijn ½ citroensap 3 Cox appelen 3 Durondo peren ½ tl cayennepoeder ½ tl steranijspoeder 1 el bruine suiker peper en zout 2 el olijfolie ½ citroen voor de gespoten patatjes 800 g gestoomde aardappelen (loskokend) 1 el boter 4 eidooiers peper en zout muskaatnoot voor de roomsaus 1 bakje witte paddestoelen peper en zout 100 ml room 1 glaasje cognac 1 klontje boter rundsbouillon ...

Linguine pasta met pesto genovese, garnalen en groene boontjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/linguine-pasta-met-pesto-genovese-garnalen-en-groene-boontjes

... bereiding Was de sperziebonen, verwijder de uiteinden, snijd ze in stukken en blancheer in kokend water.  Haal de bonen uit het water met een schuimspaan en doe de linguine Barilla® in hetzelfde kookwater. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.  Voor de bereiding ...

Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsgebraad-in-bladerdeeg-met-spinazie-en-champignons

... bereiding Bak het gebraad aan alle kanten op een matig vuur aan in een pan met de boter en 1 eetlepel olie gedurende 10 tot 15 minuten. Kruid en laat volledig afkoelen op een bord. Fruit daarnaast de fijngesnipperde ui in een pan met 1 eetlepel olie. Voeg na 5 minuten de in ...

Pizza margherita | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pizza-margherita

... bereiding Rol het deeg uit en beleg met tomatensaus, basilicum en mozarellaschijfjes. Overpoeder met het Mediteranee mixmolentje en wat olijfolie. Bak 8 minuten in de oven op 250 graden. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...