Resultaten voor kalkoen stoofvlees met witte wijn

Hobbykok Pluis: Kalkoen fricassee

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/04/kalkoen-fricassee.html

... kalkoen fricassee Ingrediënten: 400 g kalkoenfilet, in reepjes 50 g boter 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 bakje champignons (250 g), in kwarten 2 el bloem 150 ml droge witte wijn (bijv. chardonnay) 1 flesje kookroom (250 ml) Bereiden: 1. Be ...

Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen

... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrue ...

Stoofvlees | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees

... stoofvlees - Hak de ui in stukjes en stoof aan in de boter en voeg de look toe. Snijd het vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 ...

Kalkoen met currysaus en rijst | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... met currysaus en rijst - Stoof de ui, selder, look en appel aan in de vetstof. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Voeg de kalkoenblokjes toe en laat ook even meestoven. Blus af met witte wijn en voeg er de room toe. Voeg het currypoeder, tijm en laurier toe. ...

Stoofvlees | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofvlees

... stoofvlees - Smelt de vetstof hazelnootbruin. Kruid het vlees goed en bak het aan beide kanten aan in de pan. Doe het vlees in de pot en voeg water bij het aanbaksel. Roer dit los en voeg dit toe aan het vlees. Strooi de bloem over het vlees en zorg dat deze zich goe ...

Kalkoen met currysaus en rijst - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... tember 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vetstof : 50 el curry : 1 el room : 2 dl witte wijn : 2 dl kalkoenfilets : 2 witte rijst : 200 el appel : 2 selder : 2 stengels look : 2 teentjes ui : 1 peterselie : 2 el laurier : 1 blaadje tijm ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gevulde Kalkoen

http://www.receptjes.be/recept_gevulde_kalkoen.html

... Gevulde kalkoen Ingredienten Voor 6 Personen: - 1 panklare kalkoen van 3 Kg - 1 lever van de kalkoen - 50 gram champignons (proper gemaakt) - 300 gram gemengd gehakt (varkens/runds) - 1 ei - 2 el room - 5 el paneermeel - peper, zout en nootmuskaat - bakboter Vraag b ...

Recept Piet Huysentruyt - gevulde kalkoen - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEVULDE-KALKOEN/1945

... GEVULDE kalkoen Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Gevogelte Aantal personen: 4 3 3 Benodigdheden • 1 kalkoen1 kalkoen • 1 kg gehakt1 kg gehakt • 2 teentjes look2 teentjes look • 2 eitjes2 eitjes • peperpeper • zoutzout • 1 ganz ...

Stoofvlees met frietjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofvlees-met-frietjes-0

... stoofvlees met frietjes - Smelt de vetstof en laat ze hazelnootbruin kleuren. Kruid het vlees goed en bak het aan beide kanten goed aan in de pan. Voeg de ajuin, look, tijm en laurier toe. Strooi de bloem over het vlees en zorg dat deze zich goed verdeelt. Giet het b ...

Recept voor gevulde kalkoen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gevulde-kalkoen

... maak de vulling: Hak de kalkoen- en kippenlever zeer fijn. Verhit de boter in een pan en fruit er de sjalotten in. Voeg de lever, de ansjovis en de kappertjes toe. Bak kort even mee en laat afkoelen. Week oud brood in lauwe melk en knijp het goed uit. Meng onder het ...