Resultaten voor kalkoen fricassee

Hobbykok Pluis: Kalkoen fricassee

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/04/kalkoen-fricassee.html

... kalkoen fricassee Ingrediënten: 400 g kalkoenfilet, in reepjes 50 g boter 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 bakje champignons (250 g), in kwarten 2 el bloem 150 ml droge witte wijn (bijv. chardonnay) 1 flesje kookroom (250 ml) Bereiden: 1. Bestrooi ...

Hobbykok Pluis: april 2011

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011_04_01_archive.html

... kalkoen fricassee Ingrediënten: 400 g kalkoenfilet, in reepjes 50 g boter 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 bakje champignons (250 g), in kwarten 2 el bloem 150 ml droge witte wijn (bijv. chardonnay) 1 flesje kookroom (250 ml) Bereiden: 1. Bestrooi ...

Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen

... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrueer ...

Rode poon en escargots in vleessaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fricassee-van-rode-poon-en-escargots-in-een-vleessausje

... fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder en ...

Fricassee met witbier, bloemkool, champignons en krieltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fricassee-met-witbier-bloemkool-champignons-en-krieltjes

... fricassee met witbier, bloemkool, champignons en krieltjes - Snijd het kalfsvlees in stukken van +/- 3 cm. Bak het vlees in 50 g boter. Stoof de gesneden ui en de knoflook in dezelfde pan. Overgiet met rundbouillon en witbier, kruid met zout en peper. Voeg het kruidentuiltje ...

Milde kalkoen-goulash - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/goulash/milde-kalkoen-goulash

... Milde kalkoen-goulash 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 250 g kalkoenfilet, in stukjes 25 g boter of margarine 1 kleine ui, gesnipperd 1 groene paprika, in stukjes 50 ...

Jeroen Meus - Fricassee van konijn met kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-konijn-met-kroketten

... fricassee van konijn met kroketten - Jeroen maakte al eens een smeuïge kalfsfricassee met verse zilveruitjes. Maar ook met mager konijnenvlees kan je een geweldig lekker resultaat bekomen. Vraag je beenhouwer om de konijnenbouten te ontbenen, dat bespaart jou later wat ...

Koude ratatouille met kervelstoemp en filet van kalkoen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koude-ratatouille-met-kervelstoemp-en-filet-van-kalkoen

... Koude ratatouille met kervelstoemp en filet van kalkoen - Maak de ratatouille door alle groenten fijn te snijden en te bakken in olijfolie. Voeg zout en peper toe. Daarna de tomaten toevoegen en laten sudderen gedurende minstens 1 uur. Bak de filet van kalkoen in boter, ...

Zoetzure kalkoen met wortel en lente ui

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wok-met-zoetzure-kalkoen-wortel-en-lente-ui

... Wok met zoetzure kalkoen, wortel en lente-ui - Wokschotel van kalkoenfilet met wortelen. Voeg er kruiden aan toe voor een sterkere smaak en dresseer met zoetzure saus. Eenvoudig en snel gereed!  - Snijd het vlees met een fileermes in fijne plakjes en kruid met het ...

Mexicaanse schotel met kalkoen en spitskoolrolletjes met paprika – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/mexicaanse-schotel-met-kalkoen-en-spitskoolrolletjes-met-paprika/

... Mexicaanse schotel met kalkoen en spitskoolrolletjes met paprika Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng in een diepe pan gezouten water aan de kook. Maak de marinade: meng de koriander, de knoflook, de chilimix-kruiden, het komijnpoeder en de olijfolie. Marineer hierin ...