Resultaten voor kalfsmedaillon chalot,tomaat dragon en hesp

Jeroen Meus - Kalfsmedaillon met asperges, kervelpuree en roomsausje met dragon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsmedaillon-met-asperges-kervelpuree-en-roomsausje-met-dragon

... kalfsmedaillon met asperges, kervelpuree en roomsausje met dragon - Om harten te veroveren, kan je dit mals stukje kalfsvlees op tafel zetten met enkele gegrilde asperges en een puree die kervel schreeuwt. Met deze maaltijd is het altijd feest. - Breng een pot met gezouten water ...

kalfsmedaillons met waterkerspuree en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsmedaillon-met-waterkerspuree-sluimererwtjes-en-magere-kaas

... rs de knoflook bij de magere kwark en roer er 1 eetlepel olijfolie en 2 eetlepels water door. Kruid met peper van de molen.Bak de kalfsmedaillons aan beide zijden in een weinig olijfolie en laat ze circa 4 á 5 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 170° C. Meng de sluimererwten samen met de rest van de waterkers.Verdeel de puree over de borden schik er de waterkers en sluimererwtensalade op. Leg er de kalfsmedaillon bij en dresseer met de kwarksaus. ...

Witloof met kaas en hesp op de barbecue | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witloof-met-kaas-en-hesp-op-de-barbecue

... Witloof met kaas en hesp op de barbecue - Snijd de witloofstammetjes in 2. Leg er kaas tussen en kruid met peper en zout. Snijd de ham op de lengte van het witloof en rol dat erin. Doe er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Ingrediënten 4 plakken hesp 8 stammetjes ...

Recepten - Broodje met zwarte pens/Vlaamse gedroogde hesp/kandijsuiker

http://www.lekkervanbijons.be/recept/zwarte-pens/vlaamse-gedroogde-hesp/kandijsuiker

... Bereidingswijze Snijd de pensen in schijfjes. Bak de schijfjes krokant in warme hoeveboter. Bak hesp krokant in wat boter. Leg op keukenpapier en breek in 3 stukken. Snijd de appels elk in 12 partjes. Bruin wat boter in een grote pan, voeg de partjes toe en laat goed opwarmen. ...

Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-grijze-garnalen-parmaham-emulsie-van-erwtjes-met-dragon

... Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon - Blancheer de dragon en de erwtjes en laat afkoelen. Warm de room en bouillon samen op en laat inkoken. Doe de erwtjes en fijngesneden dragon bij de room en mix het geheel. Breng op smaak met peper en zout. ...

Sint-jakobsnoten, tomaat en dragon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsnoten-tomaat-en-dragon

... Sint-jakobsnoten, tomaat en dragon - Sint-jakobsnoten, tomaat en dragon - Pureer de vleestomaat en vang het vocht door een zeefdoek op knijp er zoveel mogelijk vocht uit.Snijd de pruimtomaten zonder de pitjes in blokjes. Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van ...

Kalfstartaar met oude kaas, dragon en olijfolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfstartaar-met-oude-kaas-dragon-en-olijfolie

... Kalfstartaar met oude kaas, dragon en olijfolie - Snij de komkommer in minuscule blokjes, strooi er royaal zout over en laat een uurtje pekelen. Spoel daarna zorgvuldig. Ontvel en ontpit de tomaat en snij hem in blokjes. Snipper de dragon, en breek de kaas in kleine brokjes. ...

Ossenstaartsoep | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ossenstaartsoep-0

... Ossenstaartsoep - Zet de ossenstaartstukken op in het water met de grof gesneden groenten +/- 4 uur tot het vlees van de beentjes valt. Haal het vlees van de beentjes. Snijd de prei, tomaat en selder in julienne en laat meekoken in de bouillon. Werk af met blokjes tomaat. Breng ...

Recept voor Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kalfsmedaillon-uit-de-vallee-dauge/

... ngstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g kalfsmedaillons Toevoegen 4 eetlepels Solo Toevoegen 2 eetlepels Calvados Toevoegen 2 dl Solo Delifine Toevoegen zout Toevoegen 200 g champignons Toevoegen ...

Sas Kookt!: Witloof met kaas en hesp

http://saskookt.blogspot.be/2011/10/witloof-met-kaas-en-hesp.html

... Witloof met kaas en hesp Er stonden al enkele variaties op deze Vlaamse klassieker op dit blog, maar blijkbaar had het originele gerecht nog geen plaatsje gekregen. Normaal gezien wordt dit gerecht met een smeuïge kaassaus gemaakt, maar je kan dat dus ook perfect zonder doen. ...