Resultaten voor kalfsgebraad met jagerssaus amandelkroketten en witloofsalade jeroen meus

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-kalfsgebraad-met-jagerssaus-amandelkroketten-en-witloofsalade

... erssaus, amandelkroketten en witloofsalade - Geen familielid dat zal tegenpruttelen met deze kerstklassieker voor z’n neus: kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade. Smakelijk samen! - 0. Doe de zilveruitjes in een kom. Giet er heet water over. ...

Jeroen Meus - Witloofsalade met blauwe kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/witloofsalade-met-blauwe-kaas

... witloofsalade met blauwe kaas - Witloof wordt ook wel ‘het witte goud’ of ‘onze Brabantse trots’ genoemd. Het werd ‘uitgevonden’ door Belgische telers in een kelder in Schaarbeek en heeft intussen de hele wereld veroverd. Geheel terecht ...

Jeroen Meus - Kalfsgebraad met wortelen en saus met salie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalfsgebraad-met-wortelen-en-saus-met-salie

... akelijke maaltijd op de tafel te zetten. Zelfs voor wie een beetje kieskeurig is, als het op vlees eten aankomt, is een stuk mals kalfsgebraad meestal een welgekomen maaltijd.Van de vleesjus maakt jeroen een saus op smaak gebracht met wat rode porto, graanmosterd en voora ...

Jeroen Meus - Witloofsalade met gebakken kip en yoghurtvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/witloofsalade-met-gebakken-kip-en-yoghurtvinaigrette

... witloofsalade met gebakken kip en yoghurtvinaigrette - Zomer of winter, een salade smaakt altijd. Het is de ideale bereiding voor wie zonder schuldgevoel wil genieten van een lichte lunch of diner. Bovendien kost de bereiding van zo’n schotel maar weinig tijd. De co ...

Kip in jagerssaus met pureepatatjes | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kip-in-jagersaus-met-pureepatatjes

... Kip in jagerssaus met pureepatatjes - Brand de pluimpjes van de kip. Snij de kippen in stukken. Kruid met peper en zout. Kleur aan in wat boter. Snij een ajuin in stukjes. Pel en plet een teentje look.  Snij het spek in stukjes. Haal de kip uit de pot en bak de ajuin aan ...

Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus

... aan toe. Stoof de groentjes even aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden en voeg de rest van de dragon toe. Serveer het kalfsgebraad met de groentjes en de saus. Ingrediënten 3 el dragon 800 gr kalfsgebraad 100 gr boontjes 100 gr mange-tout (peultjes) 100 gr f ...

Kalfsgebraad | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsgebraad

... n de pan. Zet het deksel erop en laat nog 5 min sudderen. Snij in dunne schijven en serveer met de saus. Ingrediënten 1,2 kg dik kalfsgebraad peper en zout boter water 1 el Maggi PH rundsbouillon honing moster ...

Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/boterham-met-kalfsgebraad-en-knolseldersalade

... Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade - Maak een dressing van het citroensap, de Griekse yoghurt, notenolie, wijnazijn, honing en graanmosterd, kruid met peper en zout.  Maak de knolselder schoon. Snijd hem in dunne staafjes (julienne). Blancheer ze gedurende 1 m ...

Recepten - Carpaccio van kalfsvlees met witloofsalade

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Carpaccio_van_kalfsvlees_met_witloofsalade

... Bereidingswijze Kruid het vlees rondom met peper, zout en nootmuskaat. Bak het goudbruin in 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel boter. Voeg de rozemarijn toe en blus met het bier. Zet een deksel op de pan en laat een half uur onder deksel garen. Draai het vlees regelmatig ...

Langzaam gegaard kalfsgebraad | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/langzaam-gegaard-kalfsgebraad

... Langzaam gegaard kalfsgebraad - De dag ervoor: Schil de aardappelen, kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto toe en breng op smaak met peper en zout. Vorm kleine kroketten. Haal ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopt eiwit en bro ...

Kookboeken

  • Kenwood
    Kenwood Lage Snelheidsrasp AT643
  • GCP
    Grillen a la Plancha
  • Podium
    De Smaakbijbel - Niki Segnit
  • Becht
    Havermout - Amy Ruth Finegold