Resultaten voor kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes

Kalfsfricassee

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfricassee

... kalfsfricassee - Kalfsfricassee met malse stukjes vlees, balletjes en champignons, die maak je met dit recept. Genieten maar! - Snijd de ui in partjes. Pel de rode zilveruitjes en snijd ze middendoor.Verwarm de olijfolie met de boter in een stoofpot. Fruit de ui en zilveruitjes ...

Kalfsfricassee met wortel en krieltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfricassee-met-jonge-worteltjes-en-peterseliekrieltjes

... kalfsfricassee met jonge worteltjes en peterseliekrieltjes - De malse stukjes vlees van de kalfsfricassee en de smaak van de champignons passen perfect bij de jonge worteltjes. De peterselieaardappelen maken dit gerecht helemaal af. - Snipper de ui fijn. Stoof de ui glazig ...

Jeroen Meus - Kalfsfricassee met kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsfricassee-met-kroketten

... lekken op keukenpapier. 24. Meng de veldsla met een scheutje olijfolie en azijn. Breng op smaak met peper en zout. 25. Serveer de kalfsfricassee met kroketten en veldsla. ...

Jeroen Meus - Kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsfricassee-met-champignons-en-zilveruitjes

... kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes - Er gaat niks boven een smeuïge kalfsfricassee met malse stukjes vlees, gehaktballetjes en gebakken paddenstoelen. De verse zilveruitjes maken het helemaal af. Probeer te werken met een zelfgemaakte bouillon, want die is erg bepalend ...

Kalfsfricassee | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfsfricassee

... utjes meesudderen. Kruid eventueel bij met peper en zout en bestrooi met gehakte peterselie. Ingrediënten 1 klontje boter 750 gr kalfsfricassee 6 stuks kleine uitjes of 1 grote ui (fijngehakt) 400 ml kalfsbouillon 150 ml droge witte wijn ½ th lepel Piment d’Espelette of gerookt paprikapoeder 1 bakje witte champignons 2 el citroensap 200 ml zure room 200 gr kalfsgehakt peterselie peper zout ...

Boeuf Bourguignon met champignons, spek, zilveruitjes en rode wijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boeuf-bourguignon-met-champignons-spek-zilveruitjes-en-rode-wijn

... Boeuf Bourguignon met champignons, spek, zilveruitjes en rode wijn - Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. Marineer het vlees in de wijn samen met de fijngesneden prei, de wortelen, de selder, de ui, de tijm en de laurier.  Laat deze bereiding één nacht rusten.  Haal ...

Varkenshaasje met jagersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/varkenshaasje-met-jagersaus

... Varkenshaasje met jagersaus - Kuis de zilveruitjes, en snij de champignons in 4. Stoof de uitjes aan in wat boter. Karamelliseer de uitjes door wat suiker toe te voegen. Voeg het spek en champignons toe. Voeg de tijm, laurier, dragon en peterselie toe. Blus met rode wijn en ...

Schelvis met wortelen en zilveruitjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/schelvis-wortelen-zilveruitjes

... Schelvis met wortelen en zilveruitjes 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 250 g rijst 400 g jonge wortelen, in blokjes olijfolie 800 g schelvis 100 g zilveruitjes tijm 200 ml witte ...

Coq-au-vin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coq-au-vin-0

... Coq-au-vin - Snijd de kip in stukken en doe deze in een grote kom samen met de wortelen en de ajuin die ook in stukken gesneden zijn. Voeg het kruidentuiltje en de peperkorrels toe en bevochtig met de wijn. Meng alles door elkaar, dek af en laat 1 dag marineren in de koelkast. ...

Boeuf bourguignon | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/boeuf-bourguignon

... Boeuf bourguignon - Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. Bak het vlees met FAMA tot het aan alle kanten mooi bruin en dichtgeschroeid is. Strooi er bloem overheen en blus met het water, de wijn en runderbouillon tot het geheel mooi onder staat. Laat dit geheel gedurende ...