Resultaten voor kalfs zwezeriken

Koninginnenhapje van kalfszwezeriken | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koninginnenhapje-van-kalfszwezeriken

... Koninginnenhapje van kalfszwezeriken - Meng het eigeel met wat water en smeer het bladerdeeg ermee in, bak ze 15 minuten op 180 graden. Pocheer de zwezeriken 10 minuten in gezouten water, spoel ze onder koud water en pel ze. Snijd de zwezeriken in stukjes van 2 cen ...

Kalfszwezeriken met Brugge pater | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kalfszwezeriken-met-brugge-pater

... Kalfszwezeriken met Brugge pater - Ontvlies de zwezeriken giet er gezouten kokend water over en laat enkele min staan. Snij de knolselder, wortels en peterselie fijn en pocheer 15 min. in de bouillon en melk, leg de zwezeriken erbij en laat op een heel zacht vuurtj ...

Recept Piet Huysentruyt - kalfszwezeriken paté met truffels en gandaham - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KALFSZWEZERIKEN-PAT-MET-TRUFFELS-EN-GANDAHAM/391

... KALFSZWEZERIKEN PATÉ MET TRUFFELS EN GANDAHAM Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 3 kippenborsten3 kippenborsten • 2 plakken ganzenlever2 plakken ganzenlever • 2 truffels2 truffels • 1 ...

Stierenklootjes à la Goedele - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/piets-pan/recept/stierenklootjes-la-goedele

... Stierenklootjes à la Goedele By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: knoflook : 1 teentje snijbietbladen : 12 stierenklootjes : 8 xeresazijn : 1 tomaten : 2 olijfolie : 2 zwezerik : 600 Direct ...

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/krokante-zwezeriken-met-snijboontjes-en-kaasaardappelen-in-de-oven

... nd, kruid met peper en zout en voeg een scheutje Madeira toe. Laat inkoken. Zeef de saus. Serveer alles warm. Ingrediënten 500 g kalfszwezeriken bloem 1 klontje boter voor de saus 300 ml bruine fond 1 scheutje room 1 scheutje Madeira peper zout voor de aardappelen ...

Recepten - Kroketjes van kalfszwezerik met pesto van courgette

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kroketjes_van_kalfszwezerik_met_pesto_van_courgette

... Bereidingswijze Doe de zwezeriken in een kookpan met water, een scheutje azijn, het laurierblaadje en enkele peperbolletjes.Breng aan de kook. Zet het vuur dan lager en laat nog 8 minuten rustig verder garen. Haal de zwezeriken uit het water en koel ze onmiddellij ...

Kalfszwezerik met chablis - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfszwezerik-chablis

... personen 15 min voorbereiden 50 min bereiden 1 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 2 kalfszwezeriken (ca. 800 g) 1 kleine truffel uit blik (desgewenst) 1 kleine wortel, in blokjes 1 ui, in blokjes 30 g boter 20 g (1 afge ...

Recept Bomma - koninginnehapje van kalfszwezeriken - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Bomma/KONINGINNEHAPJE-VAN-KALFSZWEZERIKEN/1184

... Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 keelzwezeriken2 keelzwezeriken • 300 gram kalfsgehakt300 gram kalfsgehakt • 10 champignons10 champignons • 1 teentje look1 teentje look • 2 el gehakte peterselie2 el gehak ...

Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfszwezerik-met-spinazie-pastinaakpuree-en-rumsausje

... e room en boter toe. Mix tot een fijne puree. Haal de zwezeriken uit de pan. Hou warm.  Giet het vet uit de pan. Blus de pan met kalfsfond. Laat inkoken op een hoog vuur. Kruid met peper, rum, zout en honing.  Dresseer de puree op het bord. Voeg de spinazie en zw ...

Kalfszwezerikkroketten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfszwezerikkroketten

... . Frituur ze op 180°C gedurende een 3-tal minuten. Serveer met een halve citroen en versier met peterselie. Ingrediënten 500 gr kalfszwezeriken 30 gr boter 50 gr bloem 1 el PH rundsbouillon 2½ dl water 2½ dl melk 120 gr champignons peper zout 10 gr gelatineblaa ...