Resultaten voor kabeljauwhaasje met mouselinesaus

Recept Petra Vandewouer - kabeljauw met tomatenvinaigrette - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Petra-Vandewouer/KABELJAUW-MET-TOMATENVINAIGRETTE/1077

... rs • bladpeterseliebladpeterselie • korianderkoriander • olijfolieolijfolie • sojaroomsojaroom • 150 gram (per persoon) kabeljauwhaasje 150 gram (per persoon) kabeljauwhaasje Werkwijze Tomaten pellen, ontpitten en in blokjes snijden. Citroenen à vif pellen (schi ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Kabeljauwplakjes met Tomaten en Sherryazijn

http://www.receptjes.be/recept_kabeljauwplakjes_tomaten_sherryazijn.html

... Kabeljauwplakjes met Tomaten en Sherryazijn Ingredienten Voor 8 Personen: - 1 kg kabeljauwhaasje - 8 tomaten - 1 dl olijfolie extra vierge - 2 eetlepels sherryazijn - peper en zout - 2 preiwitten - 100 gr verse kervelBereidingswijze Snij de kabeljauw in dunne plakjes en sch ...

Kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-zwarte-tapenade-en-ontplofte-kerstomaatjes

... kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes - Smeer de kabeljauwhaasjes in met een laagje zwarte tapenade (olijven). Leg in een geoliede ovenschaal. Verwarm de oven op 210°. Giet witte wijn rond de vis (doe dit niet op voorhand want de vis gaat anders gar ...

Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-kabeljauwhaasje-met-asperges-en-hollandaisesaus

... Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus - Hollandaisesaus, hoe maak je dit nu? Met dit recept mislukt die hollandaise nooit. Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° C. Snijd de kopjes v ...

Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus

... azijn : 2 el eigeel : 1 peper en zout eigeel met een scheutje water peterselie gekookt eitje arachideolie : 500 ml mosterd : 1 el kabeljauwhaasje brickdeeg kappertjes Directions: 1. Voor de fishsticks: Neem een brickdeeg en snij het in 4 gelijke delen. Leg een gesneden brick ...

Kabeljauwhaasje met Gandaham en tomatensalade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-gandaham-en-tomatensalade

... uwhaasje met Gandaham en tomatensalade - Meng het water en de instant vismarinade in een kommetje en spuit de marinade in de vier kabeljauwhaasjes. Leg de plakken ham per twee open op tafel en draai er de stukken kabeljauw mooi in. Snijd de tomaten in schijven, leg ze open o ...

Recept voor Kabeljauwhaasje met prei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwhaasje-met-prei/

... lijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Vis & vlees 1 kg kabeljauwhaasjes Toevoegen 250 g spekjes Toevoegen peper en zout Toevoegen Groenten 2 preistaven Toevoegen 2,5 dl room T ...

Recept voor Kabeljauwhaasje met prei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwhaasje-met-prei/

... lijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Vis & vlees 1 kg kabeljauwhaasjes Toevoegen 250 g spekjes Toevoegen peper en zout Toevoegen Groenten 2 preistaven Toevoegen 2,5 dl room T ...

ALDI België - Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree

http://nl.aldi.be/aldi_kabeljauwhaasje_met_broccoli_en_aardappelpuree_585.html

... Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes CONDOR® 750 g broccoli ALL SEASONS® peper en zout olijfolie EL CULTIVADOR® 750 g aardappelpuree ALL SEASONS® Bereidingswijze Ontdooi de kabeljauw en de broccoli. Verwarm de oven voor op 170 Ã?°C. Plaats de kabeljauw op een weinig olie ...

ALDI België - Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree

http://nl.aldi.be/aldi_kabeljauwhaasje_met_broccoli_en_aardappelpuree_585.html

... Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes CONDOR® 750 g broccoli ALL SEASONS® peper en zout olijfolie EL CULTIVADOR® 750 g aardappelpuree ALL SEASONS® Bereidingswijze Ontdooi de kabeljauw en de broccoli. Verwarm de oven voor op 170 Ã?°C. Plaats de kabeljauw op een weinig olie ...