Resultaten voor kabeljauwhaas

Kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-zwarte-tapenade-en-ontplofte-kerstomaatjes

... Kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes - Smeer de kabeljauwhaasjes in met een laagje zwarte tapenade (olijven). Leg in een geoliede ovenschaal. Verwarm de oven op 210°. Giet witte wijn rond de vis (doe dit niet op voorhand want de vis gaat anders garen ...

De keuken van Johanna: Mediterrane vis uit de oven

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/06/mediterrane-vis-uit-de-oven.html

... ngrediënten:2 eetlepels olijfolie 1 rode ui, fijn gesnipperd 4 tomaten, in vieren 2 eetlepels tijm, gehakt 2 plakjes bacon 300 g kabeljauwhaas, (2 mootjes) 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels citroenrasp 6 zwarte olijven, in schijfjes gesneden 2 eetlepels basilicum, vers, gehakt (en wat extra voor de garnering) Peper en zout Attributen:Ovenschaal Bereiding:Verwarm de oven voor op 190 graden (heteluchtoven 170 graden). Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de ui, tomaten en kruiden in de ovenschaal.Leg de bacon op een schone snijplank. Leg beide vismoten op een plakje bacon. Bestrijk de filets met tomatenpuree, bestrooi met wat citroenrasp, de olijven en basilicum. Vouw de bacon om de vis zodat het mooie pakketjes worden.Leg de vispakketjes bovenop de groente in de ovenschaal. Kruid ...

Jeroen Meus - Kabeljauw met een zooi van venkel en chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-een-zooi-van-venkel-en-chorizo

... p de rondjes gebakken chorizo in de pot. Roer en laat alles pruttelen tot de blokjes aardappel beetgaar zijn. 7. Kruid de porties kabeljauwhaas met wat zout en vers gemalen peper. 8. Leg de stukken vis in de saus, bovenop de groenten en zet het deksel op de pot. Gaar de kabeljauw in 5 tot 7 minuten. In de kern mag de vis nog een klein beetje ‘glazig’ zijn. 9. Snipper de dille fijn. 10. Schep in elk bord een flinke portie romige ‘zooi’ met chorizo, venkel, aardappelen en sjalot. Leg er een gepocheerde kabeljauwfilet bovenop en werk het visgerecht af met fijne snippers dille. ...

Recept kabeljauwhaasje met biersausOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kabeljauwhaasje-met-biersaus/

... e door. Serveer vis met saus en een gekookte aardappel of wat tagliatelle.   Vis met biersaus Voor 4 personen   4 mootjes kabeljauwhaas van 150 g 50 g roomboter 1 uitje of 2 sjalotten, ragfijn gesnipperd 200 ml Trappist dubbel of tripel 100 ml slagroom 1 takje of snufje tijm 3 eetlepels vers gehakte peterselie ...