Resultaten voor kaas raclette eten

Raclette aardappels met ham | Makkelijk bijgerecht | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/raclette-aardappels/

... neden. Snijd de plakjes ham in stukjes. Tussen elke inkeping stop je wat ham. Leg bovenop de aardappels een lekkere plak raclette kaas. Leg de raclette aardappels in een ingevette ovenschaal. Bak de aardappels circa 20 minuten in de oven. 4 grote aardappels, 4 plakjes raclette kaas, 2 plakjes ham, 1 tl paprikapoeder, snufje zout en peper ...

Pasta raclette | heerlijke romige kaassaus -Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasta-raclette/

... Pasta raclette Simpele pasta met een romige kaassaus en ham. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Doe een scheutje olie in een (hapjes)pan en fruit de ui en knoflook aan. Doe na 5 minuten de slagroom, ham, ...

Spek met kaas op de grill | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spek-met-kaas-op-de-grill

... Spek met kaas op de grill - Leg spek op de BBQ en laat sappig grillen. Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd. Bedek met de raclette kaas en het broodkruim. Laat nog een 2-tal min. op de BBQ liggen. Ingrediënten 8 broodkruim 4 mosterd 2 plakken gekookt ...

Koolsoep met aardappelen en raclette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koolsoep-met-aardappelen-en-raclette

... een licht vuurtje verder koken. Mix of doe in de blender tot een dikke soep. Snijd de aardappelen in blokjes, doe dat ook met de kaas. Serveer de soep. Overstrooi met de blokjes aardappel en kaas. Bestrooi met het selderijzout, werk af met room. Versier met kervel. Ingrediënten 1 ui 1 wit van prei ½ savooikool 2 l water 1 el groentebouillon 4 vastkokende aardappelen 8 dikke plakken raclette kaas 1 dl room bakboter selderijzout kervel ...

Asperges in Ganda ham met kaassaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-in-ganda-ham-met-kaassaus

... Asperges in Ganda ham met kaassaus - Schil, snij ze in twee en kook de asperges gaar. Spoel ze onder koud water. Rol de asperges per 3 in een sneetje Ganda Ham. Maak een roux: smelt de Alpro Bakken en Braden en voeg de bloem erbij. Voeg er de Alpro soya Drink, Alpro ...

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/raclette-met-kruidenboter-en-venkel-peersalade

... yten. Cath houdt van gezelligheid en van ... raclette. Geef toe, niets gezelliger dan samen rond het raclettetoestel genieten van kaas en wijn. Sofie verwent haar met een uitgebreide raclette-avond.Dit zijn de kazen: Spaanse “Campoestrella Reserva”, Fontina val d’Aosta (I), Raclette Sint Niklaus (Zwitsers), Raclette “gerookt” (F)Wijn ...

Asperges in Gandaham met kaassaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-in-gandaham-met-kaassaus

... pro Soya Cuisine , aspergevocht en PH groentebouillon bij. Breng op smaak met peper, zout en wat citroensap. Smelt er de raclette kaas in. Maak Ganda Ham rolletjes met de asperges en overgiet met de saus. Strooi er gemalen kaas over. Zet gedurende 10’ onder de gril. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Raclettetaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/raclettetaart

... jfjes aardappel en de gehakte look. Bak de taartjes op 180 graden gedurende 8 minuten Haal ze uit de oven en schik er de raclette kaas op en de lookkruiden. Bak verder gedurende ongeveer 3 minuten tot de kaas gesmolten is. Smeer de kaas in met wat boter (facultatief). Overstrooi met de gehakte peterselie en gehakte augurken. Ingrediënten 8 plakjes Gandaham 4 gekookte aardappelen 4 kleine vellen ...

Zoetzuur gegrild spek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/zoetzuur-gegrild-spek

... is al vet op zichzelf). Kook de aardappelen zachtjes gaar in de schil. Snijd de aardappelen in schijfjes. Snijd de kantjes van de kaas eraf, en snijd in de vorm van de aardappel. Leg de aardappel op het werkblad en leg de kaas tussen 2 schijfjes. Rol de aardappel in een reepje spek. Leg op de BBQ. Meng de ketchup met de perensiroop, oestersaus, honing, azijn en BBQ kruiden. Werk de saus op met olijfolie. Serveer het spek met de aardappel en wat sla, doe de saus over het spek. Ingrediënten 1 el mosterd 1 el perensiroop 1 el oestersaus 1 el honing ...

Herfstsalade met druiven en oude kaas - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/herfstsalade-met-druiven-en-oude-kaas/

... Herfstsalade met druiven en oude kaas Als foodie vind ik het altijd onwijs leuk om met mensen te praten die gepassioneerd zijn over eten. Zo waren we laatst bij de Makro en daar hebben we uiteindelijk denk ik een uur vertoefd op de kaasafdeling, omdat de meneer van ...