Resultaten voor jeroen meus varkenswangen met bruin bier

Jeroen Meus - Varkenswangen met oud bruin bier, wortelen en gepofte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkenswangen-met-oud-bruin-bier-wortelen-en-gepofte-aardappelen

... varkenswangen met oud bruin bier, wortelen en gepofte aardappelen - Met varkenswangen maak je het beste stoofvlees aller tijden. Het vlees gaar je best in een degelijk Belgisch bier, zoals oud bruin. Geef de wangen de tijd om op het gemak botermals te worden en serv ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-be ...

Jeroen Meus - Hutsepot met varkenswangen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/hutsepot-met-varkenswangen

... Hutsepot met varkenswangen - Hutsepot van varkenswangen en heel veel wintergroenten is een slimme truc om je koelkast in één keer leeg te maken. Wielrenner Briek Schotte was verzot op deze Vlaamse klassieker. - 0. Verwarm de groentebouillon. Een recept om zelf een ...

Konijn met bruin bier | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-bruin-bier

... Konijn met bruin bier - Konijn met bruin bier, een heerlijke Vlaamse klassieker! Zet een stoofpan op het vuur en smelt de boter. Kruid het konijn met peper en zout en laat 5 min. bakken aan elke kant. Snij de ajuinen en champignons grof en bak ze even mee aan in de ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkenswangen-met-rodenbach-en-frietjes

... varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Misschien zijn varkenswangen voor veel mensen nog een onbekend product, maar ze zijn zeer de moeite om uit te proberen. Het zal wellicht niet bij die ene keer blijven, want het vlees is smaakvol en boterzacht als je het gebr ...

Konijn met bruin bier - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-bruin-bier

... Konijn met bruin bier By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: konijn : 1 bruin bier (van 7,5 dl) : 2 flesjes uien : 2 bloem : 3 echte boter : 2 water : 5 dl wildbouillon : 2 balsamico : 0,5 dl kris ...

Eetplezier: Karbonades met bruin bier

http://eetplezier.blogspot.be/2012/10/thuis-aten-wij-vroeger-bij-ons-mam-elke.html

... Karbonades met bruin bier Thuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was dat beentje dat zorgde voor het betere kluifwerk, want daar zat een verrukkelijk vetra ...

Varkenswangetjes met bruin bier en savooi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/varkenswangetjes-met-bruin-bier-en-savooi

... Varkenswangetjes met bruin bier en savooi - Snij de vliesjes van de varkenswangetjes. Snij 1 ui in halve ringetjes en de wortel in halve schijfjes. Snij de andere ui in fijne stukjes. Snij de savooi in reepjes en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater. Borstel de ...

Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/stoverij-van-rundvlees-met-bruin-bier-uitjes-en-jonge-aardappelen

... Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen - Verdeel de hoeveelheid vlees in twee gelijke delen en schroei de porties afzonderlijk dicht in een hete pan met de helft van de boter. Doe het vlees in een grote pot en stoof intussen in dezelfde p ...

Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier | Hobbykok van Vlaanderen

http://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kalfsvlees-met-creme-van-romanesco-gemarineerde-romanesco-en

... Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud bruin bier - Saus: Bak de kalfsschenkel aan in boter, voeg prei, wortel, selder, ajuin, look, tijm, rozemarijn en een beetje gember toe en blus met bruin bier Vanderghinste en ...