Resultaten voor jeroen meus varkenswang

Jeroen Meus - Bitterbal van varkenswang met Rochefort 10 en graanmosterd - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bitterbal-van-varkenswang-met-rochefort-10-en-graanmosterd

... Bitterbal van varkenswang met Rochefort 10 en graanmosterd - Klaar voor een krokant gebakken balletje puur geluk? Deze bitterbal 2.0 is gevuld met varkenswang en een zalig trappistenbier. Het perfecte voorbeeld van een lekkere en verrassende borrelhap! - Kruid de va ...

Ravioli van varkenswang met rode biet

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ravioli-van-varkenswang-met-kappertjes-en-rode-biet

... Ravioli van varkenswang met kappertjes en rode biet - Ravioli van varkenswang met kappertjes en rode biet - Ontvlies de varkenswangen met een scherp mes.Gaar de wangen in een groentebouillon op 62°C gedurende 2 uur.Of zet de wangen in de bouillon gedurende 2 ...

Jeroen Meus - Pasta all’amatriciana - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-allamatriciana

... Pasta all’amatriciana - De saus voor pasta amatriciana wordt traditioneel gemaakt met gepekelde varkenswang of guanciale en tomaten. Sommige mensen doen er room bij, maar dat is absoluut on-Italiaans. De guanciale is erg vettig en daarom combineert jeroen het met gerookt ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-belangrijke ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-rodenbach-en-frietjes

... Varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Misschien zijn varkenswangen voor veel mensen nog een onbekend product, maar ze zijn zeer de moeite om uit te proberen. Het zal wellicht niet bij die ene keer blijven, want het vlees is smaakvol en boterzacht als je het gebruikt ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...

Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen

... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...

Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen

... Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens ...