Resultaten voor jeroen meus uier met blackwellsaus

Jeroen Meus - Gebakken uier met Blackwellsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-uier-met-blackwellsaus

... Gebakken uier met blackwellsaus - Gebakken uier is een typisch gerecht van onze grootouders. In combinatie met klassieke blackwellsaus wordt het een gerecht met die heerlijke smaak van toen ... - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in water met wat zout. 1. Smelt ...

Kalfskotelet met blackwellsaus | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalfskotelet-met-blackwellsaus

... Kalfskotelet met blackwellsaus - Bak de koteletten mooi bruin in boter. Schik ze op een ovenschaal en gaar ze nog 6 minuten op 220°C in de oven. Snij de sjalot fijn en voeg die toe aan de pan waar je net de koteletten in hebt gekleurd. Als ze een beetje zijn aangestoofd ...

Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree

... maak de aardappelpuree: Schil de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Spoel ze onder koud water en kook in ongeveer twintig minuten gaar in gezouten water. Doe een scheut melk en een flinke klont boter in een pannetje en warm op. Haal van het vuur. Giet de aardappelen ...

Jeroen Meus - Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalencocktail-bisque-varkenswangen-en-gebakken-uier

... Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Vier retrogerechten in de vorm van een hapje. - De kaaskroketten Laat de boter smelten in een grote pot en voeg de bloem eraan toe. Meng tot je een stevige roux bekomt.Voeg de melk eraan toe en breng het mengsel ...

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/trio-van-hapjes-tartaar-preskop-en-uier-buff-oostende

... Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende) - Wil je zelf één van de gerechten van het pop-uprestaurant BUFF uit Oostende maken? Probeer dan dit verrassingsbordje met drie aparte maar lekkere hapjes.Tip: het hapje met tartaar is niet veel werk, eenvoudig ...

Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-paddenstoelen-kabeljauw-en-blackwellsaus

... Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en blackwellsaus - Stoom de aardappelen (of kook ze). Bak alle champignons goed af in de boter samen met de ui. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de room toe en laat even doorstoven. Plet de aardappelen en voeg deze toe ...

Kotelet met blackwellsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kotelet-met-blackwellsaus

... Kotelet met blackwellsaus - Neem een braadpan en voeg een beetje boter toe. Start met het bakken van de koteletten. Als de koteletten klaar zijn, neem je ze uit de pan en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde. Doe de pickles ...

Kotelet met picklessaus of blackwellsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kotelet-met-picklessaus-blackwellsaus

... Kotelet met picklessaus of blackwellsaus - Bak de koteletten langs beide zijden bruin tot ze gaar zijn (4 à 5 min aan beide zijden) in de bakboter. Haal ze uit de pan en blus met het water. Voeg er de bouillon aan toe en laat voor de helft inkoken. Voeg er de pickels ...

Varkenskotelet met Blackwellsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/varkenskotelet-met-blackwellsaus

... Varkenskotelet met blackwellsaus - Snij het sjalotje zeer fijn en bak aan. Deglaceer met witte wijn. Laat volledig uitkoken. Kruid het vlees en laat kleuren in gesmolten boter. Eens gekleurd, zet 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Voeg de kalfsfond toe aan ...

Varkensgebraad met blackwellsaus, bloemkool en romanesco

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-met-blackwellsaus-en-bloemkool-en-romanesco

... Varkensgebraad met blackwellsaus en bloemkool en romanesco - Voor blackwellsaus of picklessaus heb je twee belangrijke ingrediënten nodig: pickles en vleesjus. Samen maak je er een lekkere saus van die jouw gerecht van varkensgebraad, bloemkool en romanesco helemaal ...