Resultaten voor jeroen meus terrine van zalm

Terrine van kop met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/terrine-van-kop-met-peterselie-en-look

... terrine van kop met peterselie en look - Snijd de kop,de tong en het oor in stukjes van 1 cm. Stoof de fijngehakte sjalot en de look aan met de stukjes kop. Doe de peterselie en de fijngehakte kappertjes erbij en bevochtig met de jus. Breng op smaak met peper en zout. ...

Terrine van foie gras | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-foie-gras

... terrine van foie gras - Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid met peper en zout. Leg aluminiumfolie in een terrinevorm. Leg de gekruide lever in de terrine en druk aan. Vouw de aluminiumfolie ...

Terrine van hert | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-hert

... terrine van hert - Smelt de bouillon in warm water, kook even op en laat afkoelen. Doe al het gemalen vlees samen in een kom. Voeg de eieren, peper, zout en wiskey toe en meng alles door elkaar met de handen. Voeg de afgekoelde bouillon toe en meng goed door. Bekleed ...

Terrine van konijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/456/terrine-van-konijn-1

... terrine van konijn - Een feestelijk voorafje - Snij van 1 konijn het rugvlees en het vlees van 1 bout in repen. Leg het in een schaal en overgiet het met 30 cl cognac. Laat 1 uur marineren. Maal het overgebleven vlees in d keukenrobot fijn. Snipper de sjalotjes. Blancheer ...

Recept voor terrine van wilde paddenstoelen met gekonfijte prei | njam!

http://www.njam.tv/recepten/terrine-van-wilde-paddenstoelen-met-gekonfijte-prei

... bereiden: maak de terrine: Hak de levertjes fijn met de sjalotten en de kruiden. Doe er de madera bij, voeg de drie soorten gehakt toe, meng goed en zet opzij. Bak de schoongeborstelde paddenstoelen op hoog vuur in het ganzenvet. Houd een paar mooie exemplaren apart ...

Terrine van ganzenlever | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-ganzenlever

... terrine van ganzenlever - Open de ganzenlever met een gewoon smeermes en ga op zoek naar de nerf. Duw de lever opzij tot heel de nerf bloot ligt. Haal de nerf voorzichtig eruit. Kruid goed langs beide kanten met peper en zout, zout goed want dit trekt in de lever. Strooi ...

Terrine van kreeft | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-kreeft

... terrine van kreeft - Doe de kreeftensoep in een kookpot, samen met de roomkaas en laat zachtjes opkoken en roer goed door met een garde. Week de gelatineblaadjes in koud water, haal de kookpot van het vuur en voeg de gelatine toe. Giet het water erbij en roer goed door. ...

Terrine van courgettes, broccoli en gesmolten geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/terrine-van-courgettes-broccoli-en-gesmolten-geitenkaas

... terrine van courgettes, broccoli en gesmolten geitenkaas - Courgettes in 4 snijden in de lengte, pitjes uithalen, in gelijke stukjes snijden en krokant bakken in olijfolie met 1 teentje geperste look en peper en zout. Broccoli onderdompelen in kokend water met zout. ...

Jeroen Meus - Gyros van zalm met rijst en ijsbergsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gyros-van-zalm-met-rijst-en-ijsbergsla

... Gyros van zalm met rijst en ijsbergsla - Makkelijke en smakelijke Dagelijkse kost! jeroen maakt gyros van vis met kort gebakken zalm, reepjes paprika, rijst en een frisse salade. - Snipper de sjalot fijn en plet de look fijn. Laat een scheut olijfolie heet worden in ...

Aan tafel met Tanja: Terrine de Campagne

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/12/terrine-de-campagne.html

... terrine de Campagne Dit recept heb ik uit het zojuist verschenen kookboek Recettes pour bien vivre. Een modern uitgegeven 'transcriptie' van een Frans kookschriftje uit de tweede helft van de 19e eeuw. Het boek zal ik nog wel een keer onder de aandacht brengen, in ieder ...