Resultaten voor jeroen meus savooi klaarmaken

Jeroen Meus - Tagliatelli met savooi, witte bonen en pecorino - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelli-met-savooi-witte-bonen-en-pecorino

... Tagliatelli met savooi, witte bonen en pecorino - Wie afziet van een maaltijd met vlees of vis hoeft niet in te boeten op smaak. Deze voedzame pastaschotel is bovendien snel klaar. De savooi kan je naar keuze ook vervangen door snijbiet, warmoes of zelfs rapensteeltjes. ...

Jeroen Meus - Macaronischotel met 3 kazen, gehakt en savooi - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/macaronischotel-met-3-kazen-gehakt-en-savooi

... Macaronischotel met 3 kazen, gehakt en savooi - Een pot macaroni gaat er altijd wel in, zeker als je er een lekkere saus bij serveert. jeroen verwerkt er drie kazen in die voor een smeuïge en karaktervolle saus zorgen. Zorg tenslotte voor een pan met goudbruin gebakken ...

Stoofpotje met savooi en wortel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/35/stoofpotje-met-savooi-en-wortel-1

... Stoofpotje met savooi en wortel - Een heerlijk winters stoofpotje - Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van een savooikool. Snij de rest in grove stukken en spoel grondig . Schil 1 kg wortelen met een dunschiller en snij ze in staafjes . Snij een ui in ringen ...

Varkenswangetjes met bruin bier en savooi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/varkenswangetjes-met-bruin-bier-en-savooi

... Varkenswangetjes met bruin bier en savooi - Snij de vliesjes van de varkenswangetjes. Snij 1 ui in halve ringetjes en de wortel in halve schijfjes. Snij de andere ui in fijne stukjes. Snij de savooi in reepjes en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater. Borstel de ...

Varkenskroontje met stamppot van savooi

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-met-stamppot-van-savooi-en-gekarameliseerde-ui

... Varkenskroontje met stamppot van savooi en gekarameliseerde ui - Varkenskroontje met stamppot van savooi en gekarameliseerde ui - Verwarm de oven voor op 180 °C.Kerf het vet van het varkenskroontje kruisgewijs in. Zorg dat je niet in het vlees snijdt. De inkerving ...

Zelf kreeft klaarmaken (met citroenmayo) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kreeft-met-citroenmayonaise/

... Zelf kreeft klaarmaken (met citroenmayo) Vandaag niet alleen een leuk recept, maar ook een filmpje. Het recept hebben we uitgeschreven, maar ik laat je in de video ook stap-voor-stap zien hoe je kreeft bereidt. We hadden nog nooit eerder kreeft gemaakt, maar nadat we ...

Jeroen Meus - Worst met savooikool, kaassaus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/worst-met-savooikool-kaassaus-en-gekookte-aardappelen

... Worst met savooikool, kaassaus en gekookte aardappelen - Braadworsten van perfecte kwaliteit, savooikool met kaassaus en gekookte aardappelen: jeroen kookt lekkere winterse dagelijkse kost.Savooi of groene kool is een van de oudste koolsoorten en komt oorspronkelijk ...

Ovenschotel met rijst, tomatenpesto en koolvis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/ovenschotel-met-rijst-tomatenpesto-en-koolvis

... Bereiding Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Voeg een snuifje zout en takjes citroentijm toe aan het water. Giet af, verwijder citroentijm en verdeel over vier aparte ovenschotels (of één grote ovenschotel). Snij de savooi (of andijvie, spinazie, warmoes, ...

Jeroen Meus - Soep van groene kool met beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-groene-kool-met-beenham

... Soep van groene kool met beenham - Groene kool of savooikool is een van de oudste koolsoorten, en volgens jeroen ook de mooiste groente die er bestaat. Hij maakt er een winterse kom soep mee, afgewerkt met fijngesneden beenham. - Verwarm de groentebouillon. Een recept ...

Jeroen Meus - Preivelouté met gerookte zalm en bieslookroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preiveloute-met-gerookte-zalm-en-bieslookroom

... Preivelouté met gerookte zalm en bieslookroom - Prei is een op en top Belgische groente die je op heel veel manieren kunt klaarmaken. Kwaliteitsprei wordt vooral gekweekt in de streek rond Roeselare. Je herkent hem aan de mooie stronken waarvan het wit ongeveer 15 ...