Resultaten voor jeroen meus recepten 17 december kalkoen

Jeroen Meus - Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cordon-bleu-van-kalkoen-met-witloof-en-denappeltjes

... Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Een cordon bleu van kalkoen, ham en kippengehakt met witloofsalade en kroketjes of denappeltjes: dat is echte dagelijkse kost zoals we het graag eten. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Leg een groot ve ...

Jeroen Meus - Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/club-sandwich-met-kalkoen-en-tonijnsaus

... Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dit valt echt wel onder de noemer ‘superbroodje’ met gegrilde kalkoen, tonijnsaus en salsa van zoete puntpaprika en zoetzure augurk. Tonijnsaus of tonijnmayonaise maak je met tonijn uit blik die je door een mayon ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalade. ...

Jeroen Meus - Kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalkoen-fine-champagne-met-verse-kroketten-en-wintergroenten

... kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - kalkoen is een absolute klassieker op elke kersttafel. In plaats van hem te vullen met gehakt, maakt Jeroen een saus met gehaktballetjes. Uiteraard geeft hij er appeltjes gevuld met veenb ...

Kalkoen met currysaus en rijst | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... kalkoen met currysaus en rijst - Stoof de ui, selder, look en appel aan in de vetstof. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Voeg de kalkoenblokjes toe en laat ook even meestoven. Blus af met witte wijn en voeg er de room toe. Voeg het currypoeder, tijm en lauri ...

Jeroen Meus - Blinde vinken van kalkoen met spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/blinde-vinken-van-kalkoen-met-spinazie

... Blinde vinken van kalkoen met spinazie - Twee vogels in de naam van één gerecht… Laat de vinken maar ‘suskewiet’ fluiten, want in deze bereiding draait alles rond kalkoen. Kalkoenfilet is mager vlees dat je in combinatie met gevogeltegehakt kan ...

Jeroen Meus - Gyros van kalkoen met groenterijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gyros-van-kalkoen-met-groenterijst

... Gyros van kalkoen met groenterijst - jeroen serveert een bord vol comfort food op z’n Grieks. De kwaliteit van het vlees is belangrijk, maar het geheim van een lekkere gyros zit in de marinade. De kruidige reepjes gevogelte zijn een goed team samen met zilverv ...

Jeroen Meus - Penne à la carbonara met kalkoen, courgette en erwten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/penne-a-la-carbonara-met-kalkoen-courgette-en-erwten

... Penne à la carbonara met kalkoen, courgette en erwten - Dit pastagerecht met kalkoen werkt jeroen af ‘à la carbonara’. De bereiding van het befaamde traditionele spaghettisaus is inspirerend om er smakelijke variaties op te maken. De pluksels vlees zij ...

Uit de keuken van Levine: 4 december: antipakjesavond

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/12/4-december-antipakjesavond.html

... 4 december: antipakjesavond Karin Luiten, ja de Karin van Koken met Karin en schrijfster van onder andere het (hele leuke) kookboek Koken met Karin - Zónder pakjes en zakjes, heeft 4 december uitgeroepen tot Nationale antipakjesavond.Wat de bedoeling is van deze an ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gevulde Kalkoen

http://www.receptjes.be/recept_gevulde_kalkoen.html

... Gevulde kalkoen Ingredienten Voor 6 Personen: - 1 panklare kalkoen van 3 Kg - 1 lever van de kalkoen - 50 gram champignons (proper gemaakt) - 300 gram gemengd gehakt (varkens/runds) - 1 ei - 2 el room - 5 el paneermeel - peper, zout en nootmuskaat - bakboter Vraag ...