Resultaten voor jeroen meus peren confituur maken

Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken

... confituur van perziken - Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk bij de boterham en is het ideale onderdeel voor het ontbijt. Met een flinke schep plattekaas met muesli en confituur kan je met de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Jeroen Meus - Carré confituur met Mirabelle pruimen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confituur-met-mirabelle-pruimen

... Carré confituur met Mirabelle pruimen - Een bladerdeeggebakje met een laagje frangipanebeslag en abrikozenconfituur. Dat klinkt als de klassieke carré confituur. jeroen maakt zijn compote hier met Mirabelle pruimen. Deze ronde pruimpjes zijn zoet van smaak ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop ...

Jeroen Meus - Toast van blauwe kaas, notensalade en confituur van ui - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-van-blauwe-kaas-notensalade-en-confituur-van-ui

... Toast van blauwe kaas, notensalade en confituur van ui - België is een klein land, maar kan trots zijn op een hele waaier uitstekende streekproducten. De lichtgeaderde blauwe kaas van de Walhoeve uit Beauvoorde bijvoorbeeld, is zo’n product.Jeroen serveert de ...

Jeroen Meus - Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gegrilde-peren-en-blauwe-kaas

... Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Peren, walnoten en blauwe kaas zijn bij wijze van spreken voor mekaar geboren. Om het huwelijk te bezegelen, breng je ze samen in een frisse salade. En de eenvoudige vinaigrette doet de rest.. - 0. Rooster de walnoten in een ...

Jeroen Meus - Chocoladeparfait met peren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladeparfait-met-peren

... Chocoladeparfait met peren - Een 'parfait' is een ijsbereiding die iedereen kan maken. Een ijsmachine heb je niet nodig. jeroen serveert de chocoladeparfait in glazen, met mascarpone, gepocheerde peren en een krokante toets er bovenop.De hoeveelheden van dit ...

Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bosduif-met-jus-van-banyuls-wentelteefje-van-ganzenlever-en-confituur-van

... Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof - Stoof het sjalotje aan in vetstof met de tijm. Blus af met de Banyuls en laat even inkoken. Voeg de rundsfond toe en laat de saus op een laag vuur trekken. Kruid met peper en zout en ...

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol ...

Jeroen Meus - Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hazelnotencake-met-chocolade-en-gepocheerde-peren

... Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Een dessertbord met een punt vers notengebak, gepocheerde peer en een lepel zure room zal goed onthaald worden. Lekker, in het gezelschap van een kop koffie of thee. De rest van de notencake zal nadien waarschijnlijk ...