Resultaten voor jeroen meus parelhoen met druiven
Jeroen Meus - Gebakken rijst met Chinese kool, parelhoen en omelet - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-rijst-met-chinese-kool-parelhoen-en-omelet
... Gebakken rijst met Chinese kool, parelhoen en omelet - Nog eens een lekker wokgerecht dat een beetje aan nasi goreng doet denken, maar "hiervoor bestaat nog geen nummertje voor bij de Chinees, hoor!" verzekert jeroen ons. Hij maakt ...
Jeroen Meus - Parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-au-vin-met-rode-kool-en-gebakken-appelen
... parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Snuif de sfeer van de Ardennen op met deze stoofpot van parelhoen in rode wijn, zachte rode kool en een fantastisch gebakken appeltje. Om het feest compleet te maken, bakt jeroen er nog wat aardappelen ...
Jeroen Meus - Parelhoen ‘crosse & blackwell’ met gegrilde aardappel en augurk - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-crosse-blackwell-met-gegrilde-aardappel-en-augurk
... parelhoen ‘crosse & blackwell’ met gegrilde aardappel en augurk - Crosse & Blackwell-saus is een saus op basis van pickles en room. Ze past perfect bij parelhoen. Jeroen maakt er gegrilde augurkjes en een eenvoudige waterkerssalade bij. - Was de aardappelen ...
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/parelhoen-met-oesterzwammen-en-peterseliedressing
... parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing - Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. Snij de oesterzwammen in reepjes en bak ze in dezelfde pan als de parelhoen. Plet het teentje look en voeg het toe. Rits ...
Jeroen Meus - Ontbijtpannenkoeken met banaan en druiven - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ontbijtpannenkoeken-met-banaan-en-druiven
... Ontbijtpannenkoeken met banaan en druiven - Een ontbijt voor kampioenen. Door boekweitmeel, amandelpoeder en rijstmelk te gebruiken, is het glutenvrij en lactosevrij. Met wat vers fruit is het bovendien meer dan zoet genoeg zodat ook suiker overbodig is. - 0. Verwarm ...
Jeroen Meus - Parelhoen 'Kiev' met gebakken aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-kiev-met-gebakken-aardappelen
... parelhoen 'Kiev' met gebakken aardappelen - Dit is een klassieke bereiding waarbij de parelhoen opgevuld wordt met kruidenboter en een duxelle van champignons. Daar geeft Jeroen nieuwe patatjes bij die hij roostert in de oven. Ideaal om studenten ...
Jeroen Meus - Parelhoen met aardappelen, ui, rozemarijn en look - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-met-aardappelen-ui-rozemarijn-en-look
... parelhoen met aardappelen, ui, rozemarijn en look - Gaar de parelhoen op het bot, zodat het vlees extra smakelijk blijft en heerlijk mals. We grijpen graag naar diverse filets, maar dat komt niet altijd ten goede aan de smaak en de malsheid. Maak dit gerecht eens klaar ...
Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parelhoen-met-druifjes-portosaus-en-bieslookkroketjes
... parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes - Kip of parelhoen in de oven is altijd lekker. Zeker in combinatie met een smakelijke portosaus. Brand de pluimpjes van de parelhoen. Pel een handvol verse druifjes en ontpit. Giet de ontpitte druiven af en hou ...
Jeroen Meus - Salade met koolrabi en druiven en vinaigrette van geitenkaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-koolrabi-en-druiven-en-vinaigrette-van-geitenkaas
... Salade met koolrabi en druiven en vinaigrette van geitenkaas - Deze vegetarische salade at Jeroen voor het eerst in Tel Aviv. De combinatie van koolrabi, druiven, geitenkaas en krokante noten is volgens hem een absolute voltreffer! - De salade Breng een pot ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/parelhoen
... parelhoen - Neem een kookpot aangepast aan de grootte van de parelhoen. Kruid de parelhoen met peper en zout. Doe bakboter in de pot en braad de parelhoen mooi goudbruin aan drie zijden. Snijd ondertussen de ajuin en leg in de pot naast de parelhoen. Voeg wat tijm, laurier ...