Resultaten voor jeroen meus mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-mosselkroketjes-met-salsa-en-klassieke-mosselsaus

... Het Nationale kerstmenu - mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus - Een goude tip: maak de vulling voor de kroketten van tevoren klaar. Zodra de vulling is opgesteven, kun je balletjes rollen en paneren. Dan hoef je de kroketten alleen nog te frituren vlak ...

Jeroen Meus - Mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-met-gremolata-mosselsaus-en-kruidenbroodjes

... Mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Gremolata is een Italiaans trucje om gerechten op te waarderen. Je maakt het met knoflook, citroenrasp en peterselie. jeroen combineert het met mosselen en knapperige kruidenbroodjes. - De mosselen Spoel de mos ...

Jeroen Meus - Salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/salsa-verde

... salsa verde - Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie. - 0. Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe. 1. Giet de fijne olijfolie e ...

Jeroen Meus - Zomerse salade met burrata, gegrilde groenten en salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zomerse-salade-met-burrata-gegrilde-groenten-en-salsa-verde

... Zomerse salade met burrata, gegrilde groenten en salsa verde - De Italiaanse keuken is er eentje uit de duizend. In de tweede aflevering van Zomerkost deelde kandidate Fran haar recept voor een zomerse salade met burrata, gegrilde groenten en salsa verde. Delizioso! ...

Zelf mosselsaus maken | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zelf-mosselsaus-maken

... Zelf mosselsaus maken - Doe het ei in een hoog, smal recipiënt waar je mixer in kan. Doe achtereenvolgens alle ingrediënten erbij. Zet de mixer erin en mix tot een vloeiende mayonaise. Vanaf dan kan je smaken naar keuze toevoegen vb viskruiden, lookkruiden,.... In ...

Jeroen Meus - Klassieke rijst (pilav) - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/klassieke-rijst-pilav

... klassieke rijst (pilav) - Rijst op Turkse wijze is lekker vol van smaak. Zo breng je ruim 800 gram aan de kook. - 0. Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een stoofpot op een matig vuur. Stoof de snippers sjalot kort in de hete olie ...

Jeroen Meus - Kaaskoekjes met salsa van rode ui - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kaaskoekjes-met-salsa-van-rode-ui

... Kaaskoekjes met salsa van rode ui - Bij een glas bubbels kan je voortaan ook een zelfgemaakt kaaskoekje presenteren. Bovendien kan je het deeg ook in grotere hoeveelheden maken en bewaren in de vriezer voor onverwachte momenten. Om de koekjes extra speciaal te maken ...

Jeroen Meus - Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zalmburger-met-komkommersalade-en-salsa-verde

... Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Wie eens creatief wil zijn met vis, kan er heerlijke burgers van maken. In dit recept gebruikt jeroen stukjes zalm. Omdat het visvlees gemalen wordt, is het helemaal niet nodig om dure filets of een zalmhaasje te kopen ...

Jeroen Meus - Chorizo-scampi-prikkers met salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chorizo-scampi-prikkers-met-salsa-verde

... Chorizo-scampi-prikkers met salsa verde - Voor dit warm hapje prikt jeroen scampi, vlees en een bolletje zachte mozzarella op een stokje. De dikke garnalen worden vooraf gemarineerd om samen met een schijfje karatervolle Spaanse chorizo een smaakbommetje te vormen. ...

Jeroen Meus - Pasta met snijbonen, courgette en salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-snijbonen-courgette-en-salsa-verde

... Pasta met snijbonen, courgette en salsa verde - De veelzijdigheid van pasta heeft z’n grenzen nog niet bereikt. jeroen gebruikt deze keer de ‘orecchiette’, maar die kan je naar eigen keuze vervangen door een ander type pasta. Het is vooral belangri ...