Resultaten voor jeroen meus kreeft in oven

Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham

... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...

Kreeft in looksaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus

... kreeft in looksaus - Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de schaal ...

Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot

... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à ...

Kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kreeft-bleu-kruidig-gebakken-in-de-oven

... kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven - Voorbereiding Dompel de kreeften gedurende 2 minuten onder in een grote kookpot met kokend water, gezouten met 10 g zout per liter. Verwijder de scharen, verdeel de karkassen in twee helften en verwijder het darmkanaal ...

Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine

... kreeft à l’armoricaine - Hak met de achterkant van je mes een opening in de scharen van de kreeft. Haal het eventuele afval uit de kreeft. Kruid met peper en zout. Verwijder de hersenen en doe deze in een kommetje, voeg een mespuntje boter, de harissa en de bloem ...

Broodje kreeft met limoenmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/broodje-kreeft-met-limoenmayonaise

... Broodje kreeft met limoenmayonaise - Maak eerst de limoenmayonaise: meng de mayonaise met de overige ingrediënten en kruid met flink wat peper en zout. Smeer een laagje op de onderste helft van elk broodje en garneer afwisselend met stukjes kreeft, komkommer en koriander. ...

Kreeft à la nage | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-la-nage

... kreeft à la nage - Maak een sterke bouillon met wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper en zout. Laat dit opkoken en kook er dan de kreeft in gedurende 5 minuten. Haal de kreeft uit de bouillon en werk de jus af: zeef 3,5 ...

Kreeft belle-vue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-belle-vue

... kreeft belle-vue - Maak een krachtige bouillon van alle groenten en kruid goed met de Piet Huysentruyt pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kreeft ...

Kreeft met kruidenboter

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/75/kreeft-met-kruidenboter

... kreeft ...

Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-kreeft-in-appelsap-met-een-sorbet-van-balsamicoijs

... Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs - Maak de chapelure van spek: bak de spekblokjes kort, droog ze in de oven en hak ze met een kapmes of keukenrobot klein tot een fijne chapelure. Bereid het balsamicoijs. Kook de melk, room en melkpoeder, voeg ...