Resultaten voor jeroen meus kreeft à la nage

Kreeft à la nage | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-la-nage

... kreeft à la nage - Maak een sterke bouillon met wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper en zout. Laat dit opkoken en kook er dan de kreeft in gedurende 5 minuten. Haal de kreeft uit de bouillon en werk de jus af: zeef 3,5 ...

Jeroen Meus - Mosselen à la nage - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-a-la-nage

... Mosselen à la nage - De mosselen zijn op dit moment top. Gebruik ze om deze klassieke bereiding te maken waarbij het kookvocht van de mosselen wordt gebonden met room en boter. De mosselen zwemmen als het ware in hun saus – vandaar de naam. - De mosselen Was de ...

Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham

... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...

Jeroen Meus - Mosselen à la nage, rundertartaar met rode biet, kipkap en hersensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-a-la-nage-rundertartaar-met-rode-biet-kipkap-en-hersensaus

... Mosselen à la nage, rundertartaar met rode biet, kipkap en hersensaus - Kerstmis is in zicht! Naar jaarlijkse gewoonte kookt jeroen de pannen van het dak. Hij opent het Nationale Kerstmenu met drie feestelijke hapjes op basis van traditionele streekproduct ...

Recept Jeroen Meus - knolseldersoepje met witbier, kreeft en gandaham - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-gandaham/924

... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en gandaham Chef: jeroen meus Menugang: Soepen Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 kreeft1 kreeft • 4 sneetjes gandaham4 sneetjes gandaham • 1 ajuin1 ajuin • 1/2 knolselder 1/2 knolselder • 1 teentje look1 teentje ...

Recept Jeroen Meus - gestoomde kreeft met kruidenboter - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Gestoomde-kreeft-met-kruidenboter/181

... Gestoomde kreeft met kruidenboter Chef: jeroen meus Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 kreeften4 kreeften • 100 gram malse boter100 gram malse boter • 1/2 sap van citroen1/2 sap van citroen • 2 eetl ...

Kippenborst à la nage met kokos | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kippenborst-la-nage-met-kokos

... Kippenborst à la nage met kokos - Pocheer de kippenborsten tegen het kookpunt. Voeg kippenbouillon toe. Snijd de groentjes gelijkvormig fijn. Voeg ze toe aan het water samen met de kokosmelk en de room. Werk af met koriander en een beetje citroensap. Serveer in een ...

Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot

... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 ...

Kreeft in looksaus | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus

... kreeft in looksaus - Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de s ...

Recept Albert Verdeyen - kreeft in looksaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/Kreeft-in-looksaus/2500

... kreeft in looksaus Chef: Albert Verdeyen Menugang: Voorgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 babykreeften2 babykreeften • 3 eetlepels fama3 eetlepels fama • 2 teentjes knoflook2 teentjes knoflook • 1/2 bussel peterselie1/ ...