Resultaten voor jeroen meus kermis wulken in dagelijkse kost

Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons

... wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - wulken ofwel zeeslakjes vond je vroeger regelmatig op de kermis. Een echte lekkernij die je flink op smaak kan brengen met kruiden zoals cayennepeper. jeroen combineert de kleine zeediertjes met gebakken champignons, ...

Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons

... wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - wulken ofwel zeeslakjes vond je vroeger regelmatig op de kermis. Een echte lekkernij die je flink op smaak kan brengen met kruiden zoals cayennepeper. jeroen combineert de kleine zeediertjes met gebakken champignons, ...

Jeroen Meus - Fricassee met wulken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-met-wulken

... Fricassee met wulken - Even een misverstand uit de wereld helpen… Een escargot is een populaire landslak, en de zeeslak die het vaakst op het menu gezet wordt is de wulk, misschien beter bekend als de caracole. En dàt is de slak die jeroen op het menu zet. Je ...

Wulken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wulken

... wulken - Breng een kookpot met water aan de kook. Voeg ruim zout, peper en cayennepeper toe aan het water. Snijd de groenten en doe ze in het kokend water. Voeg de kruiden en de PH groentebouillon toe. Voeg de wulken toe en laat 20 à 30 minuten koken in de bouillon, ...

Wulken natuur

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wulken-natuur

... wulken natuur - Pot met wulken op smaak gebracht met een zelfgemaakte bouillon en Keyte. Smakelijk!  - Maak de bouillon. Schil de wortel pel de ui en snijd samen met de selder in grove stukken. Zet alles onder in water en breng aan de kook kruid met zout en cayennepeper ...

Vissoepje met wulken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vissoepje-met-wulken

... Vissoepje met wulken - Soep van visfilet en wulken met een sausje van droge witte wijn en een sprankje kerriepoeder.  - Spoel de wulken grondig. Pel de ui maak de selder schoon schraap de wortel en snijd alles grof. Fruit aan in wat boter voeg tijm laurier pepe ...

Recept voor aperitiefhapje van wulken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aperitiefhapje-van-wulken

... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de bouillon aan de kook en laat 10 minuten trekken. Doe de wulken erbij en laat op een zacht vuur 25 minuten sudderen. Meng de eidooier met de mosterd en klop los, voeg de olie toe ...

Recept voor ragout van wulken en paddestoelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-wulken-en-paddestoelen

... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de court bouillon aan de kook en laat ca. 10 min. trekken. Voeg de wulken toe en laat op een zacht vuur 20-25 min. sudderen. Bak de paddestoelen in de boter en pers het teentje ...

Hondshaai met aardpeer, wulken en vermouth

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-aardpeer-wulken-en-vermouth

... Hondshaai met aardpeer, wulken en Vermouth - Hondshaai met aardpeer, wulken en Vermouth - Maak de bouillon. Schil de wortel pel de ui snijd samen met de selder in grove stukken. Zet onder in water en breng aan de kook kruid met zout en cayennepeper en voeg de laurierblaadjes ...

Jeroen Meus - Plateau fruits de mer du nord - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plateau-fruits-de-mer-du-nord

... Plateau fruits de mer du nord - Je kookt de schelpen voor een plateau fruits de mer gaar in een pittige bouillon en geeft er gerookte makreel, krabbenpoten en ongepeld grijze garnalen bij. Relatief eenvoudig, maar bijzonder zomers. - Spoel de kreukels en de wulken in ...