Resultaten voor jeroen meus javanais met ganache van chocolade

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-javanais-met-ganache-van-chocolade

... Het Nationale kerstmenu - javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - 0. Verwarm de oven voor tot 220 °C. 1. Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keu ...

Jeroen Meus - 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/44-cake-gevuld-met-speculaas-en-een-ganache-van-chocolade

... 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Een eenvoudige 4/4 cake wordt heel feestelijk en bijzonder als je hem afwerkt met chocoladeglazuur, speculaaspasta en verkruimelde speculaaskoekjes. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de va ...

Jeroen Meus - Ananastaart met ganache van witte chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ananastaart-met-ganache-van-witte-chocolade

... Ananastaart met ganache van witte chocolade - Witte chocolade en ananas zijn een ideaal duo om er taart mee te maken. Het gebak met een bodem van kruimeldeeg krijgt een chocoladevulling met een vleugje kokoslikeur (of kokosmelk).Jeroen werkt de taart af met slagroom ...

Jeroen Meus - Ganache - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ganache

... ganache - jeroen toont hoe je snel en makkelijk ganache maakt. ganache is een zachte chocolade botercrème. De lopende crème kan je ook gebruiken als topping voor taarten of cakes. Als je het laat optsijven in de koelkast, kan je het gebruiken als vulling voor choc ...

Wortelcake met ganache van witte chocolade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/wortelcake-met-ganache-van-witte-chocolade

... Wortelcake met ganache van witte chocolade - Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. Schil 1 wortel en snijd hem in brunoise.  Schil de andere 2 wortels en snij ze in grove stukken, kook ze in water met een snuifje zout, 10 g suik ...

Gembercake met gekonfijt fruit, overgoten met chocolade ganache | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gembercake-met-gekonfijt-fruit-overgoten-met-chocolade-ganache

... Gembercake met gekonfijt fruit, overgoten met chocolade ganache - Week de rozijnen in rum. Verwarm de oven voor op 175°C. Doe de boter, suiker en de vanillesuiker in de keukenrobot. Doe daar ook nog het merg van één vanillestokje bij. Laat kloppen tot het mengsel ...

Javanais | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/javanais

... javanais - Amandelbeslag: Doe de marsepein in kleine stukjes en meng met 4 eiwitten. Klop de andere 4 eiwitten op met de suiker. Spatel het opgeklopte eiwit bij het marsepeindeeg en meng. Meng er de bloem door. Leg het bakpapier op een bakplaat en stort het deeg ver ...

Jeroen Meus - Ravioli met chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ravioli-met-chocolade

... Ravioli met chocolade - jeroen maakt een verrassend dessert voor iedereen die van chocolade houdt: kleine ravioli met chocoladevulling, afgewerkt met een lekkere crème anglaise. Een ideaal nagerecht om te maken op Moederdag. - 0. Verwarm de room in een steelpannetj ...

Jeroen Meus - Yvette kroket met chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/yvette-kroket-met-chocolade

... Yvette kroket met chocolade - Speciaal voor de ‘Dag van de Poetsvrouw’ maakt jeroen vandaag een kroket gevuld met een ganache van donkere chocolade. Omdat de poetsvrouw van Dagelijkse Kost zo dol is op nagerechten doopt hij ze de ‘Yvette kroket&rsq ...

Recept Piet Huysentruyt - javanais - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/JAVANAIS/1980

... javanais Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram marsepein300 gram marsepein • 8 eiwitten8 eiwitten • 60 gram suiker60 gram suiker • 30 gram bloem30 gram bloem • bakpapierbakpapier • paletjepaletje ...

Kookboeken

  • Philips
    Philips Avance Collection HR7950/00
  • Magimix
    Magimix CS4200/CS5200 XL citruspers
  • KitchenAid
    KitchenAid Artisan Mixer Metaalchroom
  • KitchenAid
    KitchenAid Foodprocessor Keizerrood 2,1 L