Resultaten voor jeroen meus erwtenpuree met munt

Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/kalfskotelet-met-dragonroomsaus-erwtenpuree-met-munt-groene-asperges

... Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges - Erwtencrème met munt: Blancheer de erwtjes in gezouten water met munttakjes (gaar koken ongeveer 3 min), dadelijk afkoelen in koud water Erwtjes opwarmen in room, mixen, paneren, versnipperde ...

Erwtenpuree met Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtenpuree-met-gandaham

... erwtenpuree met Gandaham - Kook de erwten heel gaar en spoel ze onder koud water. Houd 1dl kookvocht over en smelt er de bouillon in. Laat afkoelen. Mix de erwtjes met olijfolie, bouillon, een beetje citroensap en 2 eetlepels munt. Kruid met peper en zout. Mix 2 dl olijfolie ...

Erwtenpuree met gegrilde varkensreepjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/erwtenpuree-met-gegrilde-varkensreepjes

... erwtenpuree met gegrilde varkensreepjes - erwtenpuree met gegrilde varkensreepjes is een makkelijk gerecht dat je binnen de 20 minuten op tafel zet. - Kruid het varkensvlees met peper en zout. Besprenkel met wat olijfolie en rozemarijnblaadjes.Kook de erwten gaar in ...

Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bruschetta-met-erwtenpuree-mozzarella-en-pecorino

... Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino - Kook de doperwten in licht gezouten kokend water in 3 min zacht. Afgieten. Pureren samen met de mascarpone, wat zout en peper en olijfolie. Rooster de gesneden ciabatta 2 min per kant. Wrijf de bovenkant in met een ...

Recepten - Erwtenpuree met gerookte kip

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Erwtenpuree_met_gerookte_kip

... Bereidingswijze Schil de aardappelen en gaar ze in licht gezouten water. Giet af en maak er puree van. Stoof de gesnipperde look in 1 el olijfolie en voeg de erwtjes en de fijngehakte tijm toe. Giet er de helft van de kippenbouillon bij en gaar onder gesloten deksel ...

Sint-jacobsvruchten met foie gras en erwtenpuree | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sint-jacobsvruchten-met-foie-gras-en-erwtenpuree

... Sint-jacobsvruchten met foie gras en erwtenpuree - Kook water met wat zout. Doe de erwtjes erin en kook tot ze zacht zijn. Leg de gerookte ham tussen keukenpapier en laat 2’ drogen in de microgolfoven. Giet de erwtjes af en leg ze even in ijswater. Giet af en doe ze ...

Varkenskroontje met aardappel- en erwtenpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappel-en-erwtenpuree-met-savooikool-en-varkenskroontje

... Aardappel- en erwtenpuree met savooikool en varkenskroontje - Met aardappelen-erwtenpuree eet je op een leuke manier extra groenten. Ideaal voor kinderen! Lekker met savooikool en varkenskroontje.  - Maak de savooikool schoon en snijd in slierten. Blancheer ...

Recepten - Tortilla met erwtenpuree

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tortilla_met_erwtenpuree

... Bereidingswijze Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm. Blancheer ze zo’n 2 minuten in kokend gezouten water en verfris ze vervolgens onder koud stromend water. Snipper de sjalotjes fijn en stoof ze glazig in schuimende boter. Snijd de paddenstoelen ...

Jeroen Meus - Aardbeiensoepje met violetsiroop en granité van munt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardbeiensoepje-met-violetsiroop-en-granite-van-munt

... Aardbeiensoepje met violetsiroop en granité van munt - Dit is een lekker fris dessert dat je makkelijk op voorhand kunt maken. Serveer de vuurrode aardbeiensoep met de gifgroene granité op een spierwit bord en je creëert zo een wauw-effect bij je gasten. - De granitéKook ...

Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/melkkalf-met-girolles-tuinbonen-en-erwtenpuree

... Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree - Snijd het schoongemaakte kalfsvlees in vier gelijke stukken. Maak de girolles schoon en bak ze in wat boter. Kruid met peper, zout en eventueel wat tijm. Snijd voor de saus de sjalotten grof. Doe ze bij de kippenbouillon ...