Resultaten voor jeroen meus dagelijkse kost kalkoen stoofvlees

Jeroen Meus - Stoofvlees op z'n Indiaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-op-zn-indiaas

... stoofvlees op z'n Indiaas - jeroen verzamelt het beste van twee culinaire werelden in één pot. Ons oerklassiek en onvervangbaar stoofvlees krijgt een licht exotisch tintje op basis van specerijen en smaken uit de Indiase keuken. Vertrouwde dagelijkse kost, en toch ...

Jeroen Meus - Vegetarisch stoofvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vegetarisch-stoofvlees

... Vegetarisch stoofvlees - Om de week af te sluiten maakt jeroen een vegetarische versie van de favoriete Vlaamse klassieker: stoofvlees met gekookte aardappelen en witloofsla. Hij vervangt het vlees door seitan. Dat zijn gluten die gekneed worden zoals een brood en w ...

Jeroen Meus - Stoofvlees met friet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-met-friet

... stoofvlees met friet - Voor het rundvlees verkiest jeroen het zenuwstuk uit de schouder, zeer budgetvriendelijk rundvlees dat uitermate geschikt is voor een smakelijke stoverij. Met het juiste biertje erbij, enkele kruiden, wat stroop én een portie geduld, zet je d ...

Jeroen Meus - Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cordon-bleu-van-kalkoen-met-witloof-en-denappeltjes

... Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Een cordon bleu van kalkoen, ham en kippengehakt met witloofsalade en kroketjes of denappeltjes: dat is echte dagelijkse kost zoals we het graag eten. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Leg een groot ve ...

Jeroen Meus - Stoofvlees-friet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-friet

... Stoofvlees-friet - Stoofvlees-friet won met bijna dubbel zoveel stemmen als de nummer twee, het bewijs dat deze Vlaamse Klassieker ondertussen écht culinair erfgoed is. Met het juiste stuk vlees, een lekker biertje, de onvermijdelijke boterham met mosterd, stroop e ...

Jeroen Meus - Stoofvlees op z’n Chinees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-op-zn-chinees

... stoofvlees op z’n Chinees - Het klinkt je misschien een beetje als Chinees in de oren, maar jeroen combineert onze klassieker uit de Vlaamse keuken met smaken en aroma’s uit het Verre Oosten. Beide passen wonderwel goed samen en dit Vlaams-Chinees culinair s ...

Jeroen Meus - Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/club-sandwich-met-kalkoen-en-tonijnsaus

... Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dit valt echt wel onder de noemer ‘superbroodje’ met gegrilde kalkoen, tonijnsaus en salsa van zoete puntpaprika en zoetzure augurk. Tonijnsaus of tonijnmayonaise maak je met tonijn uit blik die je door een mayon ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalade. ...

Jeroen Meus - Stoofvlees van everzwijn met witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-van-everzwijn-met-witloofsla

... stoofvlees van everzwijn met witloofsla - Met het jachtseizoen dat op volle toeren draait, kunnen we al eens wild op het menu zetten. Het geheim van mals stoofvlees is ‘tijd’. Laat het gerecht dus rustig stoven, tot het vlees botermals is geworden. Serve ...

Jeroen Meus - Kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalkoen-fine-champagne-met-verse-kroketten-en-wintergroenten

... kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - kalkoen is een absolute klassieker op elke kersttafel. In plaats van hem te vullen met gehakt, maakt Jeroen een saus met gehaktballetjes. Uiteraard geeft hij er appeltjes gevuld met veenb ...