Resultaten voor jeroen meus witte kool soep

Jeroen Meus - Soep van witte kool met croutons van kikkererwten en curry-olie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-witte-kool-met-croutons-van-kikkererwten-en-curry-olie

... soep van witte kool met croutons van kikkererwten en curry-olie - soep maak je nooit voor vier. Maak een grote soepketel vol en vries ze in. Zo kun je op dagen dat het vooruit moet gaan snel een bord soep op tafel zetten. - 0. Verwarm de groentebouillon. Een recept ...

Jeroen Meus - Chipolata met witte kool in witte saus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chipolata-met-witte-kool-in-witte-saus

... Chipolata met witte kool in witte saus - In putje winter missen we vaak een uitbundig aanbod van seizoensgroenten. Gelukkig zijn kolen bestand tegen een gril van moeder natuur. Bovendien zijn ze de ideale groente om er een eerlijke smakelijke maaltijd mee te bereide ...

Jeroen Meus - Aardappelgratin met lamsgehakt en witte kool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aardappelgratin-met-lamsgehakt-en-witte-kool

... Aardappelgratin met lamsgehakt en witte kool - Een laagje lamsgehakt, aardappelen en gestoomde witte kool, dat zorgt voor een stevig en hartig gerecht. Superlekker comfortfood voor een herfstige avond. - Doe de melk met de room in een steelpan. Kruid royaal met pepe ...

Jeroen Meus - Pakketjes van witte kool met rijst en gehakt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pakketjes-van-witte-kool-met-rijst-en-gehakt

... Pakketjes van witte kool met rijst en gehakt - Jeroens Joodse vrienden van het Antwerpse restaurant Hoffy’s leerden hem dit typische gerecht maken. Pakketjes van koolbladeren gevuld met gehakt en rijst in een dikke tomatensaus. Heerlijk! - Haal de buitenste blader ...

Jeroen Meus - Gebakken zalm met geplette aardappel en witte kool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gebakken-zalm-met-geplette-aardappel-en-witte-kool

... Gebakken zalm met geplette aardappel en witte kool - witte kool in al even witte saus is een klassieke groentebereiding uit onze Vlaamse keuken. Lekker met een kotelet, maar ook een stuk gebakken vis past er wonderwel bij. jeroen laat enkele stukken zalm op ’t ...

Stoemp van witte kool met witte pens en gerookt spek | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoemp-van-witte-kool-met-witte-pens-en-gerookt-spek

... Stoemp van witte kool met witte pens en gerookt spek - Je kan de brochette perfect gebruiken op een barbecue! Gebruik de onderste helft van de witte kool. Verwijder harde kern. Plet de look. Fruit de gesneden ajuin met de look in een klontje boter. Snij de kool fi ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Witte Kool met Witte Saus

http://www.receptjes.be/recept_witte_kool_witte_saus.html

... witte kool met witte Saus Ingredienten Voor 4 Personen: - 400 gr witte kool - 50 gr boter - 50 gr bloem - 1/2 liter melk - Zwarte peper en zeezoutBereidingswijze Maak de kool schoon en verwijder de buitenste harde bladeren. Snij een stuk van de stronk af. Spoel ond ...

Soep van rode kool- e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/soep-van-rode-kool/recept/673

... Bereiding voor soep van rode kool Doe de bouillonblokjes in 1,5 liter water en breng aan de kook. Vul een andere kookpan met water en breng eveneens aan de kook. Haal de bladeren van de kool en was ze onder stromend water. Dep ze goed droog en snij ze in reepjes. Do ...

Witte kool met gehakt en aardappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/witte-kool-gehakt-aardappel

... witte kool met gehakt en aardappel 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 200 g rundergehakt ½ ui, gesnipperd 300 g witte kool, in reepjes 300 g vastkokende aardappelen, ...

Jeroen Meus - Kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kotelet-met-gestoofde-groene-kool-en-mosterdpuree

... Kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree - Met deze basisgrondstoffen – kotelet, savooikool en aardappelen – kun je heel veel kanten uit. Jeroen maakt een mosterdpuree en stooft de groene kool met sjalotten en knoflook. De koteletten bak je ge ...