Resultaten voor jeroen meeus cannelloni

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... cannelloni met tonijn en spinazie 4 personen 10 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen k ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mix d ...

Jeroen Meus - Cannelloni puttanesca - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cannelloni-puttanesca

... cannelloni puttanesca - Puttanescasaus was in Italië vooral populair in de jaren zestig. De saus is dus een tikkeltje retro, maar heeft vooral heel veel smaak. Jeroen gebruikt ze met cannelloni die hij opvult met ricotta en tonijn. - Verwarm de oven voor ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het ...

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... cannelloni met gehakt en tomatensaus - Gehakt, eitjes, kruiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een toma ...

Cannelloni gevuld met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/cannelloni/cannelloni-gevuld-tonijn

... cannelloni gevuld met tonijn 2 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 13 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie520 kcal 40 g eiwit 23 g vet 38 g koolhydraten Ingrediënten 1 teentje knoflook, geperst 1 blikje toni ...

Kruidige cannelloni - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/cannelloni/kruidige-cannelloni

... Kruidige cannelloni 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 12 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie650 kcal 43 g eiwit 32 g vet 51 g koolhydraten Ingrediënten 200 g ham, heel fijngehakt 15 g verse basilicum, ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: scampi's : 16 buffelmozzarella : 2 bolletjes zongedroogde tomaatjes : 16 rucola (raketsla ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Cannelloni

http://www.receptjes.be/recept_cannelloni.html

... cannelloni (Italiaans) Ingredienten Voor 4 Personen: Voor de vulling: - 400 gr gemengd gehakt - 1 sjalotje - 2 el peterselie (gesnipperd) - 1 tl mosterd - paprikapoeder - curriepoeder - zout en peper - 1 el worchester saus - enkele druppels tabasco Voor de saus: - ...

Cannelloni gevuld met groene asperges, Faux Gras en sabayon | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/cannelloni-gevuld-met-groene-asperges-faux-gras-en-sabayon

... cannelloni gevuld met groene asperges, Faux Gras en sabayon - Klop alle ingrediënten voor de meringue tot een stevige massa. Spuit op een siliconenmatje en droog in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende een uur. Kook de groene asperges beetgaar en spoel met i ...