Resultaten voor jbiscuit bakken in hete lucht oven

Spekkoek | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spekkoek

... Spekkoek - Scheid de eieren en klop de eiwitten op met de helft van de suiker. Klop dan de eigelen op met de andere helft van de suiker. Voeg hier de boter op kamertemperatuur aan toe en roer dit er zacht door. Spatel met de garde de bloem door het eigeelmengsel. Spatel ...

Lasagne

https://www.prinsessenboontjes.be/post/lasagne

... Lasagne Hier is ie dan! Onze favoriete lasagne. Deze maken we al jaren zo, volgens mama's truc. En het blijft altijd scoren. Dit is toch wel één van onze lievelingsgerechten.Ingrediënten Zie bij de map 'sauzen' naar onze spaghettisaus en onze kaassaus.We gebruiken zowel ...

Luchtige biscuit bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/luchtige-biscuit-bakken

... Luchtige biscuit bakken - Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix eieren met suiker tot een schuimige massa tot het volume verviervoudigd is. Voeg al zevend de bloem toe. Smeer de bakvorm in, de randen in opwaartse richting en bebloem hem. Zet in de oven op 180 graden ...

Zachte witte broodjes met zuurdesem

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2014/05/zachte-witte-broodjes-met-zuurdesem.html

... Zachte witte broodjes met zuurdesem Vanmorgen zag ik op op het blog Rise of the sourdough preacher een recept voor Sourdough Hot Dog Buns. Alsof ik een voorgevoel had: ik had gisteravond mijn zuurdesem ververst en ik kon dus direct de keuken in om aan de slag te gaan!De ...

Horentjes met patisseriecrème | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/horentjes-met-patisseriecreme

... Horentjes met patisseriecrème - Haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnijd in lange repen van 2 à 3 cm. Neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje. Laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij. Smeer het opgeklopt eigeel over het deeg ...

Stokbrood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stokbrood

... Stokbrood - Doe het water en de gist in een kom en roer door met een garde. Voeg de bloem en het zout toe en meng alles samen met de handen. Haal het deeg uit de kom en kneed stevig verder op het aanrecht gedurende 10 minuten, tot het niet meer kleeft. Laat het deeg 40 ...

Jeroen Meus - Carré confiture - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confiture

... Carré confiture - Niet zo lang geleden maakten we pruimenconfituur. Die kun je natuurlijk gebruiken om een carré confiture te maken, met een bodem van krokant bladerdeeg en een laagje frangipanedeeg.Bladerdeeg is een ‘getourneerd’ of gedraaid deeg, waardoor ...

Uit de keuken van Levine: Recept: Broodkrans

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/recept-broodkrans.html

... Recept: Broodkrans Een feestelijke krans met een vulling van karamel, appel, rozijnen, cranberry's en noten. Om je vingers bij af te likken! Als vocht wordt in het deeg zure room gebruikt. Zorg ervoor dat de zure room op kamertemperatuur is voor verwerking in het deeg. ...

Uit de keuken van Levine: Recept: Broodkrans

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/recept-broodkrans.html

... Recept: Broodkrans Een feestelijke krans met een vulling van karamel, appel, rozijnen, cranberry's en noten. Om je vingers bij af te likken! Als vocht wordt in het deeg zure room gebruikt. Zorg ervoor dat de zure room op kamertemperatuur is voor verwerking in het deeg. ...

Aardappelpizza

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelpizza

... Aardappelpizza - Een pizza smaakt altijd, maar heb je deze speciale aardappelpizza al eens geprobeerd? Beleg met champignons, ham, tomatensaus en kaas voor een overheerlijke zelfgemaakte pizza. - Verwarm de oven voor op 150 °C.Schil de aardappel en snijd in fijne plakjes ...