Resultaten voor italiaanse keuken

Italiaanse boerenworst met polenta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/italiaanse-boerenworst-met-polenta

... italiaanse boerenworst met polenta - Braad de boerenworsten in bakboter en voeg de tijm, de rozemarijn en de salieblaadjes eraan toe. Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend in 5 minuten gaar. Leg de polenta op een bord, serveer daarbovenop ...

Italiaanse plaattaart met courgette | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/italiaanse-plaattaart-met-courgette/

... italiaanse plaattaart met courgette Ook gek op de italiaanse keuken? Maak dan vooral deze Italiaanse plaattaart met courgette, tomaat, ricotta, pesto, pijnboompitten en basilicum. Begin met het voorverwarmen van de oven, zet de oven op 200 graden. Bekleed een bakplaat ...

Konijnenrugjes met olijven en Italiaanse salami | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/konijnenrugjes-met-olijven-en-italiaanse-salami

... Konijnenrugjes met olijven en italiaanse salami - Hak de kruiden fijn en snijd de salami in blokjes. Bak het konijn volledig bruin in 3 eetlepels olijfolie en een beetje bakboter en een lepel groentebouillon. Voeg de gesnipperde knoflook, de kruiden, de blokjes salami en ...

Italiaanse pakjes

http://www.omasrecepten.com/show_recipe.php?id=234

... class="recipe">Italiaanse pakjesitaliaanse ham met mozarella Ingrediënten : italiaanse ham mozzarella verse basilicum peper van de molen fijne olijfolie Bereiding : Laat de mozarella goed uitlekken en snij in fijne plakjes. Leg op elk plakje een blaadje verse basilicum ...

Italiaanse pakjes

http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/Italiaanse%20pakjes.html

... class="recipe">Italiaanse pakjesitaliaanse ham met mozarella Ingrediënten : italiaanse ham mozzarella verse basilicum peper van de molen fijne olijfolie Bereiding : Laat de mozarella goed uitlekken en snij in fijne plakjes. Leg op elk plakje een blaadje verse basilicum ...

Italiaanse croque monsieur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/italiaanse-croque-monsieur

... italiaanse croque monsieur - Besmeer de boterhammen aan beide kanten met boter en beleg met ham, schijfjes mozzarella, tomaat en enkele blaadjes basilicum. Steek ze tussen de grill. Serveer met wat verse sla en besprenkel met olijfolie. Ingrediënten Gandaham verse basilicum ...

Panini marie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panini-marie

... roodjes in tweeën en besprenkel de binnenkant met kruidenolie. Beleg ze vervolgens met raketsla, Ganda-ham, mozzarellaschijfjes, italiaanse kruiden, sla en daarna opnieuw met Ganda-ham. Leg de bovenkant van de broodjes er opnieuw bovenop en grill ze ten slotte 3 minuten. Ingrediënten 8 schijven ...

Kalkoenlapje Saltimbocca | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalkoenlapje-saltimbocca

... Kalkoenlapje Saltimbocca - Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en italiaanse kruiden. Bak de kalkoenlapjes langs één kant bruin. Draai ze om en beleg ze met schijfjes mozzarella en Gandaham. Plaats ze 3 à 4 minuten in een oven van 180 graden. Blus de pan met water ...

Gedroogde tomaten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gedroogde-tomaten

... Gedroogde tomaten - Snijd de tomaten in vieren en strooi wat zout en italiaanse kruiden erover. Plaats gedurende acht uur in een oven van 50 °C tot ze droog zijn. Laat de tomaten afkoelen. Overgiet met olijfolie, gehakte knoflook en gehakte basilicum. Heerlijk bij het ...

Hapje: minicroque met kwartelei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-hapje-met-kwartelei

... ok het bakken van het kwarteleitje een koud kunstje. Beleg 2 sneden brood met schijfjes mozzarella, gerookte zalm en bieslook, PH italiaanse kruiden. Bedek met de tweede snede. Bak de kwarteleitjes. Grill de croques. Serveer de croques met raketsla, het eitje, verse bieslook, olijfolie en balsamico. Ingrediënten 8 sneden brood 1 bolletje mozzarella 4 sneetjes gerookte zalm 1 el gehakte bieslook raketsla 4 kwarteleitjes olijfolie balsamico PH italiaanse kruiden ...