Resultaten voor hoofdgerecht hertenstoofpotje

Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lamsrack-pistache-kruidenkorst/

... Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) Het hoofdgerecht deze kerst is lamsrack met een heerlijk krokant pistache- en kruidenkorstje. De combinatie van het zachte vlees met het krokante, kruidige laagje en het pittig/zure van de mosterd complementeren elkaar ...

Carolines blog: Fijne Kerstdagen!

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/fijne-kerstdagen.html

... oon en zijn vriendin ook, we zijn dan met z'n zevenen (inclusief kleinzoon Daan van 1½). Mijn dochter maakt het voorgerecht, het hoofdgerecht en dessert worden door mij verzorgd. Op verzoek van de kinderen hetzelfde hoofdgerecht als vorig jaar. Ik vind het prima; erg lekker en makkelijk! Voorgerecht:  kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm.  Hoofdgerecht: tournedos met Marsalasaus Dessert: kaneelparfait met gebakken appel en gemberroom (recept na de kerst op mijn blog). Veel succes met het klaar maken van jullie Kerstdiner! Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 08:18 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerstwens ...

Recept voor Lekker feestmenu - Hoofdgerecht: Gewokte runderreepjes met chili en bonentrio, basilicum en bonenkruid | Solo Open K

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-hoofdgerecht-gewokte-runderreepjes-met-chili-en-bonentrio-basilicum-en-bonenkruid/

... Menugang: hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 3 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 1 Iglo Stoomzakje "Trio van bonen" (300 g) Toevoegen 1 mespunt ...

Uit de keuken van Levine: Supersnel toetje: yoghurt met lemon curd en frambozen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/07/supersnel-toetje-yoghurt-met-lemon-curd.html

... dochter had ons uitgenodigd om te komen eten in haar nieuwe huis. Ze zat nog midden in de verhuizing, ze had alleen tijd voor het hoofdgerecht, het toetje mocht mams maken. Het viel zo in de smaak dat we - zowel dochterlief als ik - het nog regelmatig maken.Yoghurt met lemon curd en frambozen½ liter Griekse yoghurt± 6 volle eetlepels lemon curd2 bakjes frambozen Schep de lemon curd door de yoghurt. Verdeel o ...

Kreeft met kruidenboter

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/75/kreeft-met-kruidenboter

... Kreeft ...

Undurraga Cabernet Sauvignon, Chili | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/undurraga-cabernet-sauvignon-chili/

... Undurraga Cabernet Sauvignon, Chili Het hoofdgerecht in het Volkskrant Weekendmenu van deze week, van Loethe Olthuis, is eendenborst met marsala. En daar koos ik een Cabernet Sauvignon van Undurraga bij uit, een stevige rode wijn uit Chili. Eend en zoet vormen een klassiek ...

Spijshuis De Dis in Delft | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/spijshuis-de-dis-in-delft/

... t waren drie dezelfde hele dunne plakjes voor het niet geringe bedrag van 10,50. Het kleine schaaltje paté erbij was lekker. Als hoofdgerecht een Lams kroon. Die was niet spectaculair maar ook niet slecht en de Delftsblauwe saus was er niet. Andere hoofdgerecht was een heleboel vissoorten in filodeeg. Bij filodeeg denk je aan krokant maar het was om de vis heen gevouwen en verder was er weinig mee gedaan. Veel vis. Zalm, garnalen en jacobsschelpen. Maar als de kwaliteit er niet is maak je met hoeveelheden geen indruk. Als garnituur bij beide gerechten hetzelfde. En rode kool smaak wel bij lamsvlees maar niet bij vis. Het glas rosé vooraf was goed gevuld. Toen we echter onze verbazing uitspraken over het feit dat er geen rosé op de wijnkaart stond zei de serveerster: “Zeker vergeten.” Afijn, een mooi glas witte wijn bij het hoofdgerecht en dat bleek ineens maar een klein laagje te zijn. Veel minder dan de rosé die we vooraf ...

Kerst zalm (allerlekkerste kerst hoofdgerecht!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kerst-zalm/

... Kerst zalm met heel veel toppings (het allerlekkerste kerst hoofdgerecht) Vraag je je af wat je voor het hoofdgerecht moet serveren tijdens de kerstdagen? Probeer deze zalm speciaal voor kerst! Een zalm hoofdgerecht op z'n allerlekkerst als je het mij vraagt! Hier gaat iedereen ...

Cambridge recepten: Gevulde omelet...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/gevulde-omelet.html

... Gevulde omelet... Gevulde omelet van in 1/2 eetl olie gebakken champignons (150g), 2 eieren, 1 eetl creme fraiche, peterselie en bieslook, zout, peper Samen:340kcal, 2 g koolh 03:35 | Labels: Eetweek, Ei, hoofdgerecht | You can leave a response   ...

Cambridge recepten: Hartige pannenkoek...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/hartige-pannenkoek.html

... Hartige pannenkoek... Nodig: 2 eieren 2 eetlepels hutenkase peper Alles goed met de staafmixer mengen en klaar om te bakken. Extra lekker met wat geraspte magere kaas eroverheen. eventueel te combineren met: prei, champignon/ui etc. 04:18 | Labels: Eetweek, Ei, Hoofdgerecht, ...