Resultaten voor hondshaai met tomatensaus jeroen meus

Jeroen Meus - Hondshaai in tomatensaus met pappardelle. - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-in-tomatensaus-met-pappardelle

... us met pappardelle. - Paling Napolitaine is een oude bereidingswijze waar jeroen een mooi alternatief voor verzint in de vorm van hondshaai in tomatensaus met champignons. - Snijd de ui in blokjes en de champignons in vier. Laat een flinke klont boter smelten in een pan en stoof de ui en de ...

Jeroen Meus - Hondshaai met tomatensaus en groene kruidenpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-met-tomatensaus-en-groene-kruidenpuree

... Kruid met een snuif zout. Snipper de basilicum, bieslook, dille en peterselie fijn. Meng de kruiden door de aardappelpuree. De hondshaai Maak de vis schoon en spoel onder koud stromend water. Dep goed droog. Snijd de vis in moten van ongeveer 10 centimeter. Kruid met peper en zout. Haal de stukken door de bloem. Verhit de arachideolie in een grote pan of een wok. Bak de vis in de olie. Laat de moten uitlekken op keukenpapier. Serveer de gebakken vis met de kruidenpuree en de tomatensaus. ...

Jeroen Meus - Salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gelakte-hondshaai-en-gebrande-asperges

... Salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges - Dit experiment in de keuken van Dagelijkse kost draaide uit tot een heerlijke salade met een Oosterse toets. Deze klassieke Japanse bereiding wordt vaak gebruikt om paling te lakken. jeroen kiest deze keer voor hondshaai. ...

Jeroen Meus - Tom yum met hondshaai - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tom-yum-met-hondshaai

... Tom yum met hondshaai - Een typisch Thaise, pikante maaltijdsoep met veel groenten en stukken zacht gegaarde hondshaai. Dat is tom yum. Ideaal voor iedereen die van wat extra pit houdt!  - Pel de uien en de look en schil de laoswortel. Laat een goede scheut ar ...

Jeroen Meus - Hondshaai met kappertjes, kropsla en kasteelaardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-met-kappertjes-kropsla-en-kasteelaardappelen

... tonnetjes met zes kanten. Je hebt er wat meer afval aan, maar ze passen uitstekend bij een klassiek gerecht als gebakken hondshaai met kappertjessaus en een frisse salade. - De aardappelen Schil de aardappelen en snijd er zes zijden aan zodat je kasteelaardappelen krijgt.Kook ze gaar in gezouten water.Giet de aardappelen af als ze gaar zijn.De hondshaai Verdeel de hondshaai in s ...

Recept voor beignets van hondshaai met tomatensaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/beignets-van-hondshaai-met-tomatensaus

... het beignetdeeg: Klop de eiwitten luchtig op. Meng de rest van ingrediënten en spatel de eiwitten er langzaam door.  bak de hondshaai: Versnijd de vis in stukjes, haal het kraakbeen eruit en wentel door het beslag. Bak ca. 5 min. in frituurolie op 175°C en laat uitlekken op keukenpapier. werk af: Besprenkel de beignets met een snuifje zout en serveer met de tomatensaus.   (voor meer recepten van Johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 400 ghondshaai in mootjes voor de tomaten saus: 5 tomaten in stukjes 1 wortel in stukjes 2 selderstengels in stukjes 1 ui in stukjes 1 teentje look 1 bouqet garni (tijm - laurier - peterselie) 1 elbloem 1 klontje boter 1 eltomatenpuree 1 dlkippenbou ...

Jeroen Meus - Een zooi van gesaffraneerde hondshaai - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/een-zooi-van-gesaffraneerde-hondshaai

... Een zooi van gesaffraneerde hondshaai - Venkel, prei, selder, ui en hondshaai vormen de basis van deze ‘nage’ – een klassieke stoofpot/soep uit de Franse keuken. hondshaai is een vis met stevig vlees die er een beetje als paling uitziet maar heel anders ...

Jeroen Meus - Papillotten met hondshaai, oosterse olie en wokgroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/papillotten-met-hondshaai-oosterse-olie-en-wokgroenten

... Papillotten met hondshaai, oosterse olie en wokgroenten - In de kranten werd het meteen opgemerkt: De ‘vis van het jaar 2015’ is een haai. De hondshaai is jeroen niet vreemd, want in Dagelijkse kost hebben we hem al regelmatig op het menu gezet.In dit recept ...

Jeroen Meus - Hondshaai meunière met andijvie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-meuniere-met-andijvie

... hondshaai meunière met andijvie - Deze bakwijze is toch wel een ode aan de hardwerkende molenaars. Een stevig stukje vis gebakken in bloem. Voeg er andijvie en een gekookt aardappeltje aan toe en de molenaars kunnen weer op krachten komen. Ben je geen molenaar? Ook jij ...

Jeroen Meus - Hondshaai in romige tomaat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-in-romige-tomaat

... hondshaai in romige tomaat - Er bestaat nog altijd hardnekkige verwarring over wat ‘hondshaai’ nu precies is. Toch is het een stukje vis dat perfect is voor consumptie. Je snijdt de hondshaai in moten, zoals je bv. paling bereidt, en serveert de vis in een romige ...