Resultaten voor hertenragout met donkere tongerloo

Hertenragout | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hertenragout

... hertenragout - Smelt boter in een hoge stoofpan. Snij het vlees in stukken en kruid met peper en zout. Bak het bruin langs alle kanten. Hak de ajuin in blokjes en voeg toe. Doe het spek er bij. Snij de champignons in grote stukken en doe ze mee in de pan. Voeg tijm en lau ...

Biscuit met witte en donkere chocolade | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/charlotte-met-witte-en-donkere-chocolade

... Biscuit met witte en donkere chocolade - Verwarm de oven voor op 230°. Voor de vulling:Kook de melk.Klop de dooiers en suiker wit tot ruban en giet er de kokende melk op. Verdeel de vulling in 2; de ene helft vermeng je met de witte chocolade en gelatine, de andere helft ...

Gekonfijte pompelmoesreepjes in donkere chocolade | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gekonfijte-pompelmoesreepjes-in-donkere-chocolade

... Gekonfijte pompelmoesreepjes in donkere chocolade - Smelt de chocolade au bain-marie. Schil de pompelmoezen en snij reepjes uit de schil. Blancheer, giet af en dep droog. Pers het sap van de pompelmoezen uit en zet op het vuur met dubbel zoveel suiker. Laat de pompelmoesr ...

Recept voor piña colada | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pina-colada

... bereiden: Doe de ananaspartjes samen met het witte kokosnootvlees, het ananassap, de witte rum, coconut cream en het gepileerde ijs in een blender en mix fijn. Doe de cocktail in het glas en top af met een scheutje donkere rum. werk af: Garneer met een ananaspartje en ser ...

Donkere sandwich met pastrami - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/sandwich/donkere-sandwich-pastrami

... donkere sandwich met pastrami 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen LunchgerechtVleesHollands Ingrediënten 8 dikke sneden donker vloerbrood 1 bakje verse roomkaas met mierikswortel (125g) 50 g waterkers 1 eetlepel ol ...

Regenboog-Cakepop van chocoladetaart | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/regenboog-cakepop-van-chocoladetaart

... Regenboog-Cakepop van chocoladetaart - Cakepops zijn stukjes taart op een stokje. Nog een restje cake over? Rol ze tot balletjes, draai ze door de chocolade en je hebt een heerlijk zoet lekkernijtje voor de kinderen of jezelf.Opgelet: gebruik geen vloeibare kleurstof. Voc ...

Jeroen Meus - Sinterklaasfudge - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/sinterklaasfudge

... Sinterklaasfudge - Wie zoet is krijgt lekkers. Bracht de Sint bij jou ook een berg snoepgoed zoals chocolade, letterkoekjes, marsepein en speculaas? Daar ben je weken zoet mee. Of je maakt er deze heerlijke Sinterklaasfudge mee natuurlijk! Een echt dessert voor zoetebekke ...

Aardbeienlolly's met chocolade | VTM Koken

http://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/aardbeienlollys-met-chocolade

... Aardbeienlolly's met chocolade - Eentje om met de kinderen te maken: aardbeien gedipt in chocolade. Steek ze op een stokje en je hebt heerlijke lolly's.Tip: een lintje, een mooi zakje en je hebt een leuk geschenkje. Verwijder het kroontje van de aardbeien. Steek er een lo ...

Brownies van donkere chocolade met pecannoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/brownies/brownies-donkere-chocolade-pecannoten

... Brownies van donkere chocolade met pecannoten 20 brownies 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen GebakVegetarischAmerikaans Ingrediënten 175 g donkere (halfzoete) chocolade (70% cacao) 125 g ongezouten boter op kamertemperatuur ...

Brownies van pure, donkere chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/brownies/brownies-pure-donkere-chocolade

... Brownies van pure, donkere chocolade 16 stukjes 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen GebakVegetarischAmerikaans Ingrediënten 225 g pure chocolade, gehakt 150 g roomboter, in stukjes 125 g suiker, plus 1 eetlepel 125 g lichtbru ...