Resultaten voor hertefilet kruiden

Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen

... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - Om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. Om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroogde ...

Kabeljauw met groene kruiden

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/219/kabeljauw-met-groene-kruiden

... Kabeljauw met groene kruiden - Lekker licht en gezond - Hak een flinke hoeveelheid groene kruiden grof (bijvoorbeeld peterselie, koriander, dille, munt, marjolein...). Pers 1 citroen. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel ze over de kruiden over de kabeljauwfilets. ...

Polenta met look en kruiden | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polenta-met-look-en-kruiden

... Polenta met look en kruiden - Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend gedurende 5 minuten gaar en werk af met een klontje boter. Snijd de kruiden en de look fijn en meng ze onder de polenta. Nappeer de olijfolie en strooi er wat Parmezaanse ...

Geitenkaasballetjes met kruiden

http://saskookt.blogspot.be/2015/06/geitenkaasballetjes-met-kruiden.html

... Geitenkaasballetjes met kruiden Een makkelijk maar feestelijk hapje. Varieer gerust met de toppings!Dit heb je nodig:1 bakje verse geitenkaaskruiden en specerijen naar keuze (ik gebruikte gesnipperde bieslook, paprikapoeder, gestampte roze peperkorrels en grofgemalen zwarte ...

Olijven met verse kruiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/olijven-met-verse-kruiden

... Olijven met verse kruiden - Doe alle verse kruiden samen in een vijzel en stamp ze vrij grof. De look plet je met het lemmet van een groot mes. Leg een lookteentje met vel op een snijplank en leg nu de platte kant van een groot mes erop. Duw nu met je hand, zodat de look ...

Fajita's met kip en mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fajitas-met-kip-en-mozzarella

... Fajita's met kip en mozzarella - Kruid de kippenborsten met peper, zout, barbecue- en Italiaanse kruiden. Bak ze in boter in een gewone pan 4 à 5 minuten aan elke kant . Snijd de ijsbergsla in julienne. Snijd de mimolette kaas en de mozzarella in kleine blokjes. Maak een ...

Popcorn met kruiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-met-kruiden

... Popcorn met kruiden - Warm de arachideolie zeer heet. Pof de maïs onder deksel. Als ze allemaal gepoft zijn, haal je de pan van het vuur en strooi je de gehakte kruiden en het zout erover. Serveer met Pita Looksaus. Ingrediënten 100 gr pofmaïs 1 dl arachideolie 1 gehakte ...

Brick met Marokkaanse kruiden

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brick-van-aardappelen-met-marokkaanse-kruiden-en-peulen

... Brick van aardappelen met Marokkaanse kruiden en peulen - Brick van aardappelen met Marokkaanse kruiden en peulen - Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.Leg ze half onder water in een kom en zet 5 minuten in de microgolfoven op maximumvermogen.Meng ...

Gravad Lax - gemarineerde zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gravad-lax-gemarineerde-zalm

... Gravad Lax - gemarineerde zalm - Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene kruiden en dan met het zoutmengsel. Laat 10 uur rusten in de koelkast. Spoel de zalm af en dep lichtjes droog. Snijd de zalm ...

Vlees onder een zoutkorst | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vlees-onder-een-zoutkorst

... Vlees onder een zoutkorst - Neem een braadpan en smelt de boter. Kruid het vlees met peper en schroei het langs alle kanten goed toe. Neem het vlees uit de pan, leg op een bord en laat rusten met een stuk aluminiumfolie erover. Neem het zout en meng er 3 eieren door. Leg ...