Resultaten voor hert ragout

Hertenfilet

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hertenfilet

... Hertenfilet We gingen “hert” met hert. Zo één keer per jaar mag dat wel eens van onszelf.Lekker met knolselderpuree. En champignonroomsaus. En de spruitjessalade is echt een verrassend lekker bijgerecht.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Dit ...

Kip Ragoutbroodjes recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/kip-ragoutbroodjes/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten3 plakje Bladerdeeg 1  Ei 6 eetlepel Kipragout 50 gram Parmezaanse kaas geraspt1 eetlepel Sesamzaad  Dit recept is geschreven voor 3 porties. Met de feestdagen deelden wij een heerlijk recept ...

Hobbykok Pluis: Pasteitje met garnalenragout

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/pasteitje-met-garnalenragout.html

... Pasteitje met garnalenragout Ingrediënten: 1 doos pasteibakjes (4 stuks) 100 g peultjes 2 sjalotjes 2 bekertjes crème fraîche met verse kruiden (a 125 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g) 2 eetlepels allesbinder (pak a 200 g) Bereiden: Oven voorverwarmen op ...

Recept voor Ragout van zalm en asperges | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/ragout-van-zalm-en-asperges/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 32 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 250 ml witte wijn Toevoegen 1 flesje Solo Delifine ...

Ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-stokmosseltjes-en-perles-blanches-met-saffraan-en-knoflook

... ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook - Stoof de mosseltjes met een klontje boter, peper en zout. Steek de oesters open, maak ze los en leg er een klontje met broodkruim, gemengde boter, peper en zout op. Stoom de wortelen, aardappelen, ...

Ragout van kalfsniertjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ragout-van-kalfsniertjes

... ragout van kalfsniertjes - Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar. Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het ...

Recept omelet - Kruidenomeletje gevuld met mosselragout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/omelet/kruidenomeletje-gevuld-mosselragout

... Kruidenomeletje gevuld met mosselragout 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 6 waarderingen VoorgerechtVisFrans bevat per portie345 kcal 14 g eiwit 30 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 75 ml koffieroom 75 g verse roomkaas ...

Ragout van asperges met ham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-asperges-met-ham

... ragout van asperges met ham - Schil de asperges. Kook de groene asperges gedurende 5 minuten gaar in kokend water met een beetje zout en verfris ze. Zet de witte asperges onder in koud water met een beetje zout, breng ze aan de kook en kook voor 6 minuten. Laat ze ...

Jeroen Meus - Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-perenstroop-gegrild-hert-gegrilde-peer-en-veenbessenketchup

... Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Een ‘wild broodje’ met hert, peren en zelfgemaakte ketchup van veenbessen: eenvoudig maar ook bijzonder. - 0. Verhit de barbecue. 1. Verwarm een scheut olijfolie in een pan. 2. ...

Ragout van kreeft met knolselder en truffels | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ragout-van-kreeft-met-knolselder-en-truffels

... ragout van kreeft met knolselder en truffels - Verdeel de kreeften in twee helften. Bak de kreeften aan in een klontje verse boter en een scheutje olijfolie. Voeg hieraan het glas witte wijn en een scheutje cognac toe en laat de kreeften gedurende 3 minuten koken. ...