Resultaten voor hart

Wraps met avocado en gerookte zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/wraps-avocado-gerookte-zalm

... akt 75 g cottage cheese 1 grote avocado, in plakken 100 g gerookte zalm, in 8 plakken Bereiden Spreid de wraps uit. Steek met een hartensteker uit elke wrapper 4 harten. Je hebt dan in totaal 12 harten.Meng peper en zout en het basilicum door de cottage cheese. Bestrijk 8 harten met cottage cheese. Leg op elk hart een plakje zalm en verdeel de plakken avocado over de zalm. Leg twee gevulde harten op elkaar en dek het stapeltje af met een onbelegd hart. Steek een prikker door elk ...

Hobbykok Pluis: Nigella Lawson: Keuken: recepten uit het hart van het huis

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/nigella-lawson-keuken-recepten-uit-het.html

... Nigella Lawson: Keuken: recepten uit het hart van het huis Ik zag dit boek liggen bij de Albert Heyn en kon het gewoon niet laten liggen.... Nigella lonkte vanaf de kaft naar me en toen ik de titel las: Keuken, recepten uit het hart van het huis, was ik verkocht. Dit ...

Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten

... akken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten - Maak een brunoise van groenten naar keuze, stoof ze mooi aan. Vul het hart van de artisjok met gebakken brunoise van groenten en daarop een stukje mozzarella. Zet dit gedurende 2 minuten in de stoomoven. Snij de ...

Recept voor stoofpotje van lentegroenten | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoofpotje-van-lentegroenten

... l ze in ijswater. Haal de witte velletjes eraf. Maak de artisjokken schoon met een scherp mes. Haal de bladeren weg tot enkel het hart overblijft. Snijd elk hart in vieren. stoof de groenten: Stoof alle groenten, behalve de tuinbonen, samen met de knoflook en laurier kort aan in 2 eetlepels olijfolie. Giet de wijn erbij en kook het vocht in tot de helft. Vo ...

Superfood Sunday: Granaatappel salade - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/superfood-sunday-salade-granaatappel/

... ) en verlagen ze het risico op Alzheimers. Daarnaast verlagen granaatappels de bloeddruk. Bovendien is granaatappel goed voor het hart. Het bevordert de bloedtoevoer naar het hart en gaat de plakvorming in de aderen tegen. Een granaatappel bestaat uit veel kleine rode pitjes en wordt onder meer in  de Midden-Oosterse keuken veel gebruikt. Ik besloot er een frisse salade van te maken. Lekker als bijgerecht en supersimpel! Instructies Snijd de granaatappel ...

Aan tafel met Tanja: Artisjok

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/08/artisjok.html

... , het vlees uit het blaadje zuigen (klinkt best 'viezig') tot het moment waar je, ik althans, echt naar uitkijkt. Het hooi op het hart van de artisjok komt in zicht! Dat is het moment dat een mesje of lepeltje erbij gepakt wordt. Meestal kun je het hooi zo uit het vlees van het hart trekken maar eventueel resterende sprietjes kun je weg schrapen met mes of lepeltje. Het opeten van het hart van de artisjok is werkelijk het hoogtepunt van deze vrucht (bloem?). op 21.8.11 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Groenten, Tanja Kookt, Voorgerechten ...

Recept Andijvie met crème fraîche - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/andijvie/andijvie-creme-fraiche

... Bereiden Verwijder de grote buitenste bladeren van de krop andijvie. Snijd de onderkant van de krop, maak de bladeren los van het hart en was al het zand weg.Verhit de olie in een hapjespan, voeg de knoflook toe en roer het andijvieblad erdoor. Schep de andijvie op matig hoog vuur regelmatig om tot het blad geslonken en goudgeel is. Bestrooi met zout en peper naar smaak.Draai het vuur laag en roer de kappertjes en crème fraîche erdoor. Stoof de andijvie nog enkele minuten tot de groente beetgaar is. Persoonlijke noot'Andijvie is er het hele ...

Artisjokken met vinaigrette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-vinaigrette

... leine, jonge artisjokken van bepaalde soorten, zoals Violetto Toscano, kun je rau eten. In plaats daarvan kan je gekookte artisjokharten gebruiken. Neem een hart per persoon als antipasto of twee harten als voorgerecht. KookboekHet recept 'Artisjokken met vinaigrette' is afkomstig uit het kookboek... Smakelijk ItaliëSophie Braimbridge & Jo Glynn'Smakelijk Italië' neemt je mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels... lees verder© De Lantaarn. ...

Vacherin glacé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/vacherin-glace

... . Verwarm de oven voor op 130°C en plaats een rooster in het midden van de oven. Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken een hart van 18 cm op het papier. Klop de eiwitten tot zachte piekjes, voeg geleidelijk aan de suiker toe en blijf kloppen tot de meringue heel stijve pieken vormt. Sprenkel er de azijn en de maizena ...

Krokante witlof- en waterkerssalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/krokante-witlof-en-waterkerssalade

... Krokante witlof- en waterkerssalade - Snij de uiteinden van het witlof, trek de bladeren uit elkaar en snij het hart in vier. Verspreid het over een plat bord en strooi de rucola en waterkers erover. Meng de salade met je handen onder elkaar. Rasp wat parmezaan over ...