Resultaten voor hammousse

Hammousse met rode-bietenscheuten

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/210/hammousse-met-rode-bietenscheuten

... hammousse met rode-bietenscheuten - Apart en feestelijk voorgerechtje - Snij de ham in reepjes. Week het gelatineblaadje in koud water. Schil en snipper de knoflookteentjes. Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn. Schil de ui en snipper hem fijn. Bak de knoflook en de ...

Jeroen Meus - Hammousse en witte asperges met briochetoast - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hammousse-en-witte-asperges-met-briochetoast

... vuur aan de kook. Laat 2 uur pruttelen op een zacht vuur tot de varkenspoot uit elkaar valt. Zeef de bouillon en houd apart. De hammousse Week de gelatine in koud water. Snijd de gerookte en de gekookte ham in blokjes. Mix in de hakmolen fijn. Verwarm de bouillon. Knijp de gelatine uit en los de blaadjes op in de warme bouillon. Giet de bouillon en de sherry bij de ham en mix opnieuw. Draai de mousse door de passe vite en vang de jus op. Dat wordt je hammousse. Laat de jus een beetje opstijven in de koelkast. Gebruik de overschot van het vlees om er vleessalade van te maken (zie EXTRA). Klop de room op tot yoghurtdikte. Spatel hem voorzichtig door de afgekoelde jus en laat opstijven in de koelkast. De asperges en de af ...

Recept voor hammousse met mosterddressing | njam!

http://www.njam.tv/recepten/hammousse-met-mosterddressing

... s en roer de gelatine eronder. Laat afkoelen in de koelkast. Klop de slagroom voor 75% op en meng geleidelijk onder de afgekoelde hammousse. Giet de mousse in cocktailglazen en laat 3 uur opstijven in de koelkast. Meng de verse kaas met de graanmosterd en breng op smaak met peper en zout. serveren: Verdeel de fijngehakte ham over de glazen. Werk verder af met een lepel mosterddressing, een blaadje jonge sla, schijfjes radijs en paprikapoeder. Ingrediƫnten 20 gboter 30 gbloem 350 gkippenbouillon 370 ggekookte ham 100 gCampina room Licht & Romig (20%) 1 mesppaprikapoeder 25 gsherry 5 ggeweekte gelatine 300 gCampina slagroom 150 gCampina Hal ...

Jeroen Meus - Apero spreads met crackers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/apero-spreads-met-crackers

... Apero spreads met crackers - De start van een heerlijke zomeravond onder vrienden of familie kan niet zaliger beginnen dan met deze apero crackers en bijhorende spreads. En voor ieder wat wils: vlees, vis en veggie. Stuk voor stuk heerlijke spreads en ook de ideale manier ...